Hlavní obsah
3,9
(12)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Čím tenčí plátky okurek a ředkviček, tím chutnější salát bude. Zálivka se tak snáze propojí se zeleninou a salát můžete podávat ihned bez odležení.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks salátové okurky
  • 2 svazky ředkviček
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 stroužek česneku
  • 1 špetka cittronového pepře
Článek

Postup

01.

Dobře omytou okurku a ředkvičky i se slupkou nakrájejte na tenké plátky. Utřený česnek promíchejte s olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Připravenou zeleninu promíchejte se zálivkou a naservírujte na talířky.

Načítám