Článek
Často se doporučuje připravovat dezerty z cukrářských piškotů, které jsou delší a nerozmáčí se. Jak ale vidíte na fotkách, bohatě postačí i ty klasické kulaté. Všechny dezerty jsou totiž dobré i tak!
Dezerty se smetanou
Ať vám chutná!
Piškoty jsou při výrobě moučníku vděčným pomocníkem. Většinou se nemusí péct, spojí se jen vyšlehaným krémem, a dobrota, po které se jen zapráší, je za pár minut na světě. Čtěte dál a dozvíte se, jak na jemné domácí tiramisu, sušenkový dort nebo pudinkový koláč!
Často se doporučuje připravovat dezerty z cukrářských piškotů, které jsou delší a nerozmáčí se. Jak ale vidíte na fotkách, bohatě postačí i ty klasické kulaté. Všechny dezerty jsou totiž dobré i tak!
Dezerty se smetanou
Ať vám chutná!
Reklama
Reklama