Článek
Co si budeme povídat, když je hlad a málo času, estetika jde většinou stranou. Ale jsou i příležitosti, které si chvilku trpělivosti při vaření zaslouží, a odměnou vám pak je nejen krásné (a chutné) jídlo, ale také obdiv všech spolustolujících! Pro některé povahy je sice příprava spirálového koláče tak trochu zkouškou trpělivosti, ale až budete od všech sklízet ovace a dotazy na způsob přípravy, budete si nejspíš i říkat, že to stálo za to. Ale teď vážně, podívejte se na video a řekněte, že vás neláká to vyzkoušet!
Tip: Zbytky cuket určitě nevyhazujte, ale použijte je třeba do leča nebo mojí oblíbené cuketovo-sýrové pomazánky.
JÍDLO JAKO HRA
Souhlasíte, že se jí i očima, nebo vás naopak způsob servírování jídla a prostírání nechává naprosto chladnými?