Hlavní obsah

Nej recepty na steakové omáčky

Foto: Mona Martinů

Připravte si ke steaku tu pravou omáčkuFoto: Mona Martinů

Co u steaků znamená well done, medium a rare už dobře víte z naší Školy vaření. Co možná ale netušíte, je způsob, jak steakům dodat královskou chuť. Zkusit můžete jednu z našich skvělých omáček, které jsme pro vás se šéfkuchařem Martinem Buškem připravili!

Článek

V jednom z dílů Školy vaření Martin Bušek vysvětluje, jak správně připravovat steaky, aby byly opravdu well done, medium nebo rare. Ještě jste ho neviděli? V tom případě se na něj určitě podívejte:

A teď už se směle můžete pustit na přípravu omáček! Všechny recepty odpovídají čtyřem porcím.

Ať už se rozhodnete pro pořádně propečený steak nebo krutě krvavý biftek, přejeme dobrou chuť.

Související témata:

Načítám