Hlavní obsah

Musí být vidět! Aneb trendy doplňky 2021

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Doplňky jsou pro doladění outfitu nezbytné. Kvůli nim můžete navíc i všechno pokazit! V čem budete letos trendy? Nosí se opravdu výrazné věci, minimalismu dejte sbohem.

Článek

Zapomeňte na malé pecičky do uší a subtilní náramky. Teď se nosí všechno velké, co se třpytí. Hlavně, aby to bylo vidět! A můžete vytáhnout i suvenýry z dovolené – korálkové náhrdelníky z pláže už nepatří do módního pekla.

Čelenka

Foto: Profimedia.cz

Jak nosit čelenku tuhle sezonu? Inspirujte se u Chanelu!Foto: Profimedia.cz

I když je podle generace Z pěšinka na stranu momentálně out, Chanel si to očividně nemyslí! My můžeme jen souhlasit. Čelenky zůstávají stále mezi trendy. K široké a polstrované přibyla ještě tenká a kovová. Pěšinka na stranu, drdol a čelenka = elegantní, ale zároveň mladistvý účes.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 299 Kč; Liars&Lovers, 380 Kč (2 ks), prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Kabelka na to nejnutnější

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka Max Mara a kabelko-klíčenkyFoto: Profimedia.cz

Klíčenky to mají spočítané už pěkných pár let. Ale mobily to dotáhly na pořádně velké displeje a do kapsy se těžko vejdou. Na trhu se proto objevily kabelky na mobil. Jde o pokračování trendu minikabelek, ale nyní mají konkrétní využití.

Kabelka na mobil se hodí, když máte spoustu schůzek a nechystáte se nikam na nákup. Seženete je ve známých řetězcích, ale i u dražších značek.

Foto: Archiv firem

Zleva: Calvin Klein, 1660 Kč, prodává Be Pink; Zara, 549 KčFoto: Archiv firem

Velké náušnice

Foto: Profimedia.cz

Modelka Cara Delevingne (28) si na přehlídce značky Fendi užila dlouhatánské náušniceFoto: Profimedia.cz

Roušky jsou zatím pořád s námi a zdá se, že návrháři chtějí, aby je ostatní šperky přebily. To se vám rozhodně podaří s výraznými náušnicemi. Dlouhé visací, štrasové, s korálky... Hlavně, ať jsou nepřehlédnutelné.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 399 Kč; Reserved, 159 KčFoto: Archiv firem

Pořádný pásek

Foto: Profimedia.cz

Dlouhý pásek? Noste ho jako modelky podle Louise VuittonaFoto: Profimedia.cz

Pásek jako nejvýraznější část outfitu? Rozhodně! Zaujal nás v nových kolekcích především ten se štrasem nebo naopak klasický kožený, kterým můžete přepásat volné i upnuté šaty.

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, 399 Kč, Orsay, 349 KčFoto: Archiv firem

Korálky jako z dovolené

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Etro: Nostalgické korálkové náhrdelníky z cest noste nejen na pláž!Foto: Profimedia.cz

Touha po létě a dovolené je v současné době ještě větší, než by normálně byla. Ponořte se alespoň do sbírky suvenýrů z teplých krajů, které jste kdysi navštívili, a oprašte korálkové náhrdelníky. K barevným outfitům s boho nádechem to bude perfektní volba.

Foto: Archiv firem

Zleva: BeYou, 295 Kč; H&M, 349 KčFoto: Archiv firem

Řetěz

Foto: Profimedia.cz

Korálky nejsou to pravé? Možná vám padnou do oka masivní řetězy, jaké měly modelky na přehlídce Brandona MaxwellaFoto: Profimedia.cz

Čím větší oka na řetězu, tím lepší. Výrazný náhrdelník se skvěle hodí k jednoduchým svrškům. Ideální kombinace je s bílou nebo modrou košilí. S dalšími doplňky se pak držte víc při zemi.

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 249 Kč;, Mango, 499 KčFoto: Archiv firem

Související témata:

Načítám