Hlavní obsah
4,0
(6)
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Podmáslí má hned několik pozitiv: příznivě ovlivňuje trávení, je nízkotučné, obsahuje dost vápníku a bílkovin, a navíc je skvělým pomocníkem při vaření! Zapojte ho do salátu Coleslaw.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g bílého zelí
  • 350 g červeného zelí
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks cibule
  • 1/2 hrnku podmáslí
  • 3 lžíce majonézy
  • 2 lžíce octa 8%
  • 1/2 lžičky sušeného česneku
  • 1 trochu soli
  • pepř
Článek

Postup

01.

Zelí a oloupanou mrkev nastrouhejte a smíchejte s na jemno nasekanou cibulí, podmáslím a majonézou.

02.

Směs ochuťte octem, sušeným česnekem, solí, čerstvě mletým pepřem a nechte alespoň 2 hodiny odležet, aby se hezky propojily chutě.

Související témata:

Načítám