Hlavní obsah

Menu z fastfoodu podomácku. A lépe!

Foto: Petr Makovička

Všechny dobroty si můžete udělat domaFoto: Petr Makovička

Máme tu zlatavá kuřecí křidélka obalená v pikantní omáčce, hamburger s čerstvým ledovým salátem a křupavou slaninkou, neskutečné cibulové kroužky a k tomu bezedný šálek plný rad a tipů na přípravu. Pochutnejte si i vy na našem „americkém" menu!

Článek

Když se řekne hamburger, většinou si lidé představí „fastfood", pultík s hosteskou, očíslovaná výhodná menu a plastové tácky. V Americe se přitom „hambáče" nebo hranolky podávají i v lepších restauracích! A právě do české pobočky jedné takové jsme zašli – pro spoustu tipů a triků.

Ještě než se vrhnete na čtyři slíbené lahůdky, máme tu důležité upozornění: recepty nejsou pro slabé nátury! S velkou pravděpodobností totiž hrozí, že se vám začnou během čtení sbíhat sliny a dostanete na některý z chodů nezadržitelnou chuť.

Dobrou chuť!

Související témata:

Načítám