Hlavní obsah

Máte rádi lečo? Zkuste ho trochu jinak!

Foto: Petr Makovička

I tak zaběhlý pokrm jako lečo může mít spoustu variantFoto: Petr Makovička

Myslíte si, že se na klasickém leču nedá vůbec nic vylepšit? Omyl! Vedle klasické pochoutky s voňavou klobásou jsme totiž vyzkoušeli i ryze zeleninovou variantu s ředkvičkami a také jeden z nápadů na lečo v troubě. A jak se dařilo? Vyzkoušejte jeden z dnešních tipů i vy!

Článek

Papriky, rajčata, cibule, česnek a vajíčko. Přesně tak vypadá základ pro přípravu klasického leča. Že máte všechny potřebné suroviny na zahrádce? No výborně! V tom případě vám nic nebrání v tom, pustit se do díla!

A jak děláte lečo vy? Nenechávejte si své recepty jen pro sebe a podělte se o ně s ostatními v diskusi pod článkem.

Související témata:

Načítám