Hlavní obsah

Masožrouti, pozor! Dokonale šťavnatý steak od šéfkuchaře

Není nic horšího (alespoň v kuchyni téměř určitě), než když si koupíte kvalitní maso a pak ho při přípravě vysušíte. Díky profesionálním tipům Zdeňka Marcína už se vám to nikdy nestane.

Článek

Máte chuť na pořádný šťavnatý steak? Už na něj nemusíte chodit do lepších restaurací – udělejte si ho sami. Šéfkuchař Pražského kulinářského institutu Zdeněk Marcín vám v pořadu Kuchař ví! internetové televize Stream.cz poradí, jak uchovat přirozenou chuť masa, nakolik vysoký by měl správný steak být, jak ho krájet i proč ho nechat odpočinout. A nakonec se dozvíte, jak svému dokonalému steaku „udělat lázně“. Vše najdete v dnešním videu!

Jak máte steak nejraději, pěkně krvavý, medium nebo raději pořádně propečený?

Načítám