Článek
Postup
01.
Mascarpone vyšlehejte s cukrem, opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu a rozdělte do misek nebo talířků.
02.
Ozdobte plátky jahod, snítkou máty a jednoduchý dezert máte na světě!
Jakou rychlovku předkládáte návštěvám vy?
Foto: Eva Malúšová
Super rychlý dezert, který udělá na návštěvu dojem? Představujeme vám mascarpone s jahodami!
Mascarpone vyšlehejte s cukrem, opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu a rozdělte do misek nebo talířků.
Ozdobte plátky jahod, snítkou máty a jednoduchý dezert máte na světě!
Jakou rychlovku předkládáte návštěvám vy?
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 1 577 kJ |
Bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 29,28 g |
Sacharidy | 26,17 g |
Sůl | 0,07 g |
SAFA | 19,07 g |
Vláknina | 2,13 g |
Cukry | 21,44 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama