Článek
Postup
01.
Kuřecí křídla omyjte, osušte a nasolte. Připravte si marinádu: smíchejte veškeré uvedené ingredience a důkladně prošlehejte, aby se spojily.
STAŇTE SE MISTREM DOMÁCÍCH MARINÁD A BBQ OMÁČEK
02.
Marinádou zalijte nasolená křídla, promíchejte a marinujte nejméně 10 minut. Jestli máte čas, je nejlepší křídla nechat naložená v lednici přes noc.
03.
Troubu předehřejte na 180 °C. Na plech dejte pečicí papír a naložená křídla na něj položte tak, aby se nepřekrývala. Plech přikryjte alobalem a pečte 60 minut.
SKVĚLÉ RECEPTY NA MARINOVANÉ KUŘECÍ POCHOUTKY
04.
Po hodině alobal odkryjte a pečte na kůrku dalších cca 10 minut. Podávejte s nasekanou jarní cibulkou a čerstvým pečivem.
Chcete umět nakládat a grilovat jako šéfkuchař a vyrábět si vlastní marinády a dipy? Naše škola marinování masa, ryb a sýrů vás perfektně připraví!