Článek
Postup
01.
Tvaroh dejte do mísy. Přidejte jogurt, med a prošlehejte. Jogurt použijte poctivý selský nebo řecký.
02.
Čokoládu nasekejte nahrubo. Můžete použít klasickou na vaření nebo podle vaší chuti. Přidejte ji do tvarohové směsi.
03.
Polovinu malin rozmačkejte a druhou polovinu nechte v celku. Přidejte také k tvarohové směsi a trochu promíchejte.
04.
Tvořítka na nanuky vypláchněte a naplňte je připravenou směsí. Vložte je do mrazáku a nechte mrazit 4 až 5 hodin. Poté je stačí nechat chvilku pod proudem teplé vody a nanuky z nich snadno vyjměte.
05.
Milovníci čokolády mohou ještě nanuky namáčet do rozpuštěné čokoládové polevy, která na nanucích hned ztuhne.
Domácí nanuky můžete vyrobit na mnoho různých způsobů: třeba jogurtový s lesním ovocem, kokosové, melounové nebo ty, které zvládnete i bez formiček.