Článek
Postup
01.
Bílky vyšlehejte s cukrem v bílou pěnu, přidejte ořechy a mouku.
02.
Z těsta tvořte lžící na plechu s pečicím papírem tenké oválky, které pečte při 200 stupních Celsia 5 minut, dokud nejsou okraje jemně zlaté (na plech se vám vejde asi 9 oválků).
03.
Ihned po upečení je třeba oválky rychle stočit do kornoutků, záhyby k sobě přitlačte ukazováčkem a palcem.
04.
Když vychladnou, namočte jejich lemy do rozpuštěné čokolády.
05.
A teď už jen náplň! Pudink uvařte z uvedeného množství mléka a zchladlý ho přimíchejte do smetany vyšlehané se ztužovačem. Krém stříkejte do kornoutků, nechte v lednici přes noc uležet, a můžete mlsat!
Koukněte i na další recepty z malin.