Článek
Postup
01.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.
Feta a řecký bílý jogurt - to je osvědčená dvojka, kterou lze využít do různých salátů. Zkuste ji dnes s listovým salátem a kapií.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 272,8 kJ |
Bílkoviny | 31,23 g |
Tuky | 32,59 g |
Sacharidy | 29,24 g |
Sůl | 10,44 g |
SAFA | 19,1 g |
Vláknina | 6,51 g |
Cukry | 16,78 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama