Článek
Postup
01.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.
Foto: Archiv redakce
Feta a řecký bílý jogurt - to je osvědčená dvojka, kterou lze využít do různých salátů. Zkuste ji dnes s listovým salátem a kapií.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 568,2 kJ |
Bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 8,15 g |
Sacharidy | 7,31 g |
Sůl | 2,61 g |
SAFA | 4,77 g |
Vláknina | 1,63 g |
Cukry | 4,19 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama