Článek
Postup
01.
Oddělte žloutky od bílků, bílky vyšlehejte do tuha a žloutky umíchejte spolu s cukrem do pěny. Přidejte olej, vodu, rum a dobře promíchejte. Nakonec zlehka přidejte mouku a sníh z bílků.
02.
Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem. Uvařte zvlášť pudinky podle návodu, nechte je jen mírně vychladnout a poté je naběračkou rovnoměrně „nacákejte“ na připravené těsto. Pečte asi 25 minut při 180 stupních Celsia.
03.
Vychladlé řezy pak potřete zakysanou smetanou smíchanou se třemi lžícemi cukru, posypte kakaem, dozdobte čokoládou a máte hotovo!
Zatoužili jste si vyzkoušet domácí pudink? Koukněte na náš další recept, kde se dovíte jak na něj.