Hlavní obsah

Kvíz: VIP lásky a milostná trápení. Víte, kdo kdy s kým randil a kdo komu zlomil srdce?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Soukromí slavných lidi zajímalo vždycky. Jejich milostné eskapády odjakživa kralují titulkům světových časopisů, a tak snadno nabydete dojmu, že o tom „kdo a s kým“ víte všechno. Jenže co když půjdeme trochu do historie? V tomhle kvízu o VIP láskách, které vyprchaly už velmi dávno, možná excelovat nebudete. Nebo ano?

Článek

George Clooney a jeho Amal, Michael DouglasCatherine Zeta-Jones, kteří tvoří pár 24 let, nebo třeba bouřlivý a relativně nedávný rozvod Johnnyho Deppa s Amber Heard. To jsou milostné vztahy ze světa slavných, v nichž se nejspíš orientujete. Tedy jestli alespoň občas čtete nějaké ty společenské magazíny či bulvár.

Ale pamatujete si, jak to měli slavní s láskou před deseti, dvaceti či více lety? Svoje znalosti ze světa showbyznysu si ověříte v našem dnešním kvízu.

1. Začneme herečkou Angelinou Jolie. Dlouhé roky byla vdaná za Brada Pitta, byl to její třetí manžel. Před ním byla vdaná za jiné dva herce. Prvním byl Jonny Lee Miller a otázka zní, kdo byl druhým manželem Angeliny Jolie?
2. A co takový Tom Cruise? Ženatý byl třikrát (s Mimi Rogers, Nicole Kidman a Katie Holmes), ale měl také řadu slavných milenek. Byla mezi nimi i jedna ze zpěvaček, jež o něm dokonce v minulosti prohlásila, že byl jedním z pěti nejlepších milenců, které kdy měla. Která to byla?
3. Mel C a Geri Halliwell nepojí jen ikonická dívčí kapela Spice Girls, tyhle dvě také v minulosti randily se stejným mužem (každá v jiném období), slavným zpěvákem. Víte kterým?
4. Od roku 2012 je ženatý s Jessicou Biel, předtím měl ale Justin Timberlake několik slavných milenek. Nejvíc se asi probíral jeho vztah s Britney Spears (chodili spolu v letech 1999 až 2002). Jejich rozchod Timberlake zhudebnil v songu Cry Me a River. Která z žen se také může pochlubit tím, že na čas ukořistila Timberlakeovo srdce?
5. A co třeba slavný komediální herec Jim Carrey? S jednou z následujících hereček byl v minulosti zasnoubený, ale místo svatby se nakonec konal rozchod. Která z dam byla málem jeho manželkou?
6. Mezi slavné hollywoodské bouřliváky se slabostí pro ženy patří i Nicolas Cage. Která z dam (s podobně složitou povahou) jeho kouzlu propadla a asi na 100 dní se stala jeho manželkou?
7. Milovník krásných žen je samozřejmě i Johnny Depp, i on má na svém milostném seznamu trofejí. Všichni máme asi v živé paměti jeho nepovedené a pak soudně propírané manželství s Amber Heard a asi víte i to, že jeho velkou láskou byla modelka Kate Moss či zpěvačka Vanessa Paradise. Se kterou slavnou ale Depp randil na začátku 90. let a byl s ní dokonce zasnoubený?
8. Randil třeba s Kylie Minogue a před Deppem chodil s Vanessou Paradise. Jeho expřítelkyni si vzal za ženu herec Jason Momoa (už jsou rozvedení). O kterém veleúspěšném zpěvákovi je řeč?
9. Že Madonninou postelí prošlo velké množství mužů, o tom asi nepochybuje nikdo. Orientovat se v tom, s kým kdy randila, je složité. S oficiálními manžely je to jednodušší, vdaná byla totiž jen dvakrát. Jejím druhým mužem byl Guy Ritchie, ale vzpomenete si, kdo byl jejím prvním manželem, za něhož byla vdaná v letech 1985 až 1989?
10. Herečka Brooke Shields, která se jako mladinká proslavila filmem Modrá laguna a velké popularity dosáhla i díky hlavní roli v sitcomu Správná Susan, měla také řadu slavných partnerů a milenců. Vdávala se ale jen dvakrát (naposledy v roce 2001 za režiséra a producenta Chrise Henchyho, s nímž je stále). Ale kdo byl jejím prvním mužem? Napovíme, že to byl slavný sportovec, který před ní randil s Barbrou Streisand.

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Načítám