Článek
Maso je připravené a teď vzhůru na roládu! Chcete vědět, jak si poradit s jejím plněním, rolováním a také ochutnat Martinovu skvělou masovou nádivku? Tak klikněte SEM! Najdete zde recept i pokračování postupu až po finální zarolování!
Přemýšleli jste, čím letos vytřete zrak všem návštěvám? Trochu cukroví doma vyrobí snad každý, ale vynikající kuřecí roládu jen tak někdo nesvede. Přitom to není nic těžkého! Nevěříte? Tak se podívejte na šéfkuchaře Martina Buška v dalším dílu seriálu Škola vaření, kde vám na videu ukáže kompletní přípravu krok za krokem!
Maso je připravené a teď vzhůru na roládu! Chcete vědět, jak si poradit s jejím plněním, rolováním a také ochutnat Martinovu skvělou masovou nádivku? Tak klikněte SEM! Najdete zde recept i pokračování postupu až po finální zarolování!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama