Článek
Postup
01.
V misce promíchejte bylinky a pokrájená sušená rajčata. Přidejte rozdrobený sýr a promíchejte.
02.
Do masa nařízněte kapsu. Naplňte ji bylinkovou směsí a pak sepněte párátkem, aby se náplň při pečení neuvolnila. Masa osolte, opepřete a poprašte moukou. Na oleji je pak opečte z obou stran dozlatova.
03.
Pekáček vymažte olejem, vyskládejte do něj masa a vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
04.
Masa pečte dalších 35 až 40 minut. Hotové maso podávejte se salátem nebo s bramborovou kaší.
Zajímá vás další tip na letní večeře, co voní až k sousedům? Zkuste plněné papriky s rajskou omáčkou, špenátový salát s grilovaným kuřetem a citronovým dresinkem nebo cuketové kuličky pečené s rajčatovou omáčkou.