Článek
Postup
01.
V dostatečně velké míse opatrně smíchejte maso s ostatními ingrediencemi, důkladně promíchejte a nechte chvilku odležet. Pak vytvarujte 6 hamburgerů, které ještě potřete olivovým olejem a uložte na chvíli do ledničky. Rozkrojte housky, které též potřete olejem z obou stran.
02.
Mezi tím si připravte salátek – z medu, hořčice a oleje připravte lehký dresink, který dochuťte solí a pepřem, popřípadě ještě zakápněte citronem nebo limetkou. Připraveným dresinkem polijte opranou rukolu a lehce prohoďte. Nechejte též chvilku odležet.
03.
Pak už jen lehce opečte hamburgerové housky do zlata. Ty můžete podle chuti ještě po opečení potřít dijonskou hořčicí. Upečte nebo ugrilujte hamburgery a doplňte připraveným salátkem.Máte rádi krůtí maso?