Článek
Postup
01.
Krupici (místo dětské krupičky můžete použít pohankovou krupici) nejméně hodinu namáčejte a pak uvařte ve směsi vody a mléka (mléko lze úplně vynechat). Řádně provařte.
ZDRAVÉ KAŠE JSOU IDEÁLNÍ SNÍDANĚ
02.
Do ještě teplé kaše vmíchejte skořici a kakao a oslaďte ji sirupem (můžete použít třeba i datlový). Pak zlehka zamíchejte pokrájený banán a jujubu. Kaši zdobte plátky mandlí a špetkou skořice či strouhané čokolády.
Tip
Jujuba se konzumuje přímo v sušeném stavu, stejně jako jiné druhy sušeného ovoce. Přidat ji můžete do kaší, jogurtů...
Umíte uvařit pořádnou krupicovou kaši, bez hrudek a dobře stravitelnou? Přečtěte si článek, kde se dozvíte, proč je důležité krupičku před vařením aspoň chvíli namočit.