Článek
Postup
01.
Křidélka dejte do velké mísy. Přidejte k nim olej, hořčici a prolisované stroužky česneku. Pak přidejte chilli, sůl, pepř, med a vše důkladně promíchejte.
02.
Dvě hodiny je marinujte, ale můžete je klidně nechat naložené i přes noc.
03.
Poté je vyskládejte na plech nebo do pekáčku. Křidélka pečte asi třičtvrtě hodinky. V průběhu pečení je otočte.
04.
Mezitím připravte dip. Zakysanou smetanu promíchejte s citronovou kůrou a šťávou. Vmíchejte sůl, pepř, tymián a nakonec zakapejte olejem.
05.
Hotová křidélka podávejte s dipem a křupavým pečivem.
A jak nejlíp připravit kuření stehna? Zkuste ta křupavá máslová se sojovou omáčkou nebo plněná klobásovou náplní.