Článek
Postup
01.
Z ingrediencí na marinádu si nejprve připravte směs, ve které oloupané krevety marinujte nejméně tři hodiny. Poté je po dvou střídavě s paprikou napichujte na párátka a z každé strany asi tři minuty grilujte na alobalovém tácu.
Krevety se už dnes celkem běžně nacházejí na jídelníčků mnoha středoevropanů. Pokud se stále bojíte jejich přípravy, tak vězte, že opravdu není čeho. Pamatujte jen na to, že čím kratší tepelná úprava, tím lépe!
Z ingrediencí na marinádu si nejprve připravte směs, ve které oloupané krevety marinujte nejméně tři hodiny. Poté je po dvou střídavě s paprikou napichujte na párátka a z každé strany asi tři minuty grilujte na alobalovém tácu.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 3 143,8 kJ |
Bílkoviny | 77,88 g |
Tuky | 36,49 g |
Sacharidy | 26,61 g |
Sůl | 16,48 g |
SAFA | 5,15 g |
Vláknina | 11,2 g |
Cukry | 12,3 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama