Hlavní obsah

Vlasové proměny známých žen. Ofina Moniky Marešové i prodloužené blond vlasy Angeliny Jolie

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Ostříhat ofinu, nebo ne? Monika Marešová přestala váhat a vrhla se kadeřníkovi pod nůžky. A co další slavné ženy? Ava Philippe, dcera Reese Witherspoon, už nechtěla vypadat jako svoje matka a je teď brunetka. Ztmavovala i zpěvačka Rihanna. Angelina Jolie šla opačnou cestou. Hlasujte, komu proměna sluší nejvíc!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Vlasové proměny milujeme. O to víc, pokud se jedná o naše oblíbené slavné ženy. Monika Marešová překvapila novou ofinou, Angelina Jolie dlouhými blond vlasy a modelka Kendall Jenner na podzim vlasy zesvětlila do medové blond.

Monika Marešová

Ofina je jedním z nejvýraznějších trendů, nedivíme se, že mu podlehla i manželka Leoše Mareše Monika Marešová. Za hvězdnou proměnou stojí kadeřník Marty Tyl: „Monika Marešová se konečně nechala přemluvit na ofinu a sedlo to jako p…l na hrnec,“ napsal ke svému videu na instagramu. A my nemůžeme než souhlasit! Prostříhaná ofina, která lemuje obličej, vypadá velmi lichotivě a chic!

„Pokud se taky rozhodujete, jestli tento trend vyzkoušet, dbejte na to, aby byla tvarovaná k vašemu obličeji, respektovala kvalitu vlasu a dejte si především pozor na růst vlasů nad čelem. Ulehčí vám to následnou úpravu,“ přidává rady Marty Tyl. Vlastně jde o pobídku svěřit se do rukou odborníkovi.

Kendall Jenner

Většina žen na podzim vlasy zpravidla ztmavuje, modelka Kendall Jenner jde ale proti proudu. Zlatavá blond je v jejím případě celkem šokující proměnou. Vlasy má totiž od přírody tmavě hnědé až černé. V křesle kadeřníka si musela posedět pár hodin, ale stálo to za to –⁠⁠ teplý, medový odstín jí moc sluší. Naposledy byla blond kvůli přehlídce Burberry, a to v roce 2019.

Angelina Jolie

Angelina Jolie je minimalistka a co se týče její image, je poslední roky docela konzervativní –⁠⁠ oproti jejím kariérním začátkům v roce 2000. Léta nosila polodlouhé světle hnědé vlasy. Zesvětlení byl první krok, který udělala před víc než rokem. Postupně se blíží víc a víc k blond a poslední proměnou, kterou předvedla na filmovém festivalu v Cannes, byly prodloužené délky. Tentokrát to dopadlo mnohem lépe než příčesky, které vynesla na premiéře filmu Eternals v roce 2021.

Rihanna

Zpěvačka se nedávno stala tváří parfému J’adore Dior a můžete ji spatřit všude na reklamách. Nicméně blond odstín vlasů si neponechala a je už zase na černo. Škoda, zlatavá barva nás na Rihanně velmi bavila! V novém image se ukázala na módních cenách The Daily Front Row na začátku září a zdá se, že o paruku nejde. Divíme se, jak její vlasy tyto prudké změny vydrží.

Naomi Campbell

Novou image má i Naomi Campbell. A nesundává sluneční brýle. Že by inspirace u Anny Wintour? Modelka je proslulá černými rovnými vlasy do pasu. Je mikádo paruka? Mohla by být, ale v kratších vlasech se za poslední dobu ukázala už několikrát. Asi neexistuje nic, co by této dámě neslušelo, ale přece jen, dlouhé vlasy preferujeme o trochu víc.

Ava Phillippe

Chtěla zjistit, jak se žije brunetkám –⁠⁠ Ava Phillippe překvapila tmavými vlasy v polovině léta. Její matkou je Reese Witherspoon a Ava je jako její kopie! Tedy byla až doteď. Možná to nevíte, ale přirozenou barvou Pravé blondýnky je hnědá. Proto možná není překvapením, že její dceři tento odstín velmi lichotí.

Anketa

Komu proměna sluší nejvíc?
Monice Marešové
66,5 %
Kendall Jenner
2,7 %
Angelině Jolie
6,9 %
Rihanně
11,6 %
Naomi Campbell
2,7 %
Avě Phillippe
9,6 %
Celkem hlasovalo 822 čtenářů.

Načítám