Hlavní obsah

Milujete košile? 22 kousků, které se hodí ke kalhotám, džínům i sukni. Elegantní, luxusní i v boho stylu

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Košile je naprostá módní klasika a hodí se ke kalhotám, džínům i sukním. Chtěly byste si do šatníku zavěsit ještě jednu? Prohlédněte si náš výběr 22 stylových kousků. Najdete zde jak jednoduché elegantní modely, tak i ty, které zaujmou na první dobrou vzorem či zajímavým detailem.

Článek

Můžete si být jisté, že vám nebudou jen nečinně viset ve skříni. Pro košile snadno najdete uplatnění. Skvěle pasují k současným baggy džínám a oversized modely jdou pro změnu k užším střihům (jestli se to k vám ještě nedoneslo, tak slimky jsou zpátky). Rozumět si budou i s klasicky střiženými kalhotami a sukněmi, ať už jde o variantu midi, mini nebo maxi.

Jak vybrat dámskou košili

V šatníku se vyplatí mít zejména klasické košile, které doplní nejrůznější typy oblečení. A když říkáme klasické, rozhodně nemyslíme nudné. Při výběru konkrétního kousku buďte náročné a chtějte dobře střižené modely, které v sobě mají nějaký, byť drobný, zajímavý detail. Pořídit si můžete například bílou košili v zavinovacím stylu, modrou klasiku doplněnou vázačkou, nebo proužkovanou modro-bílou košili, která má sněhově bílý límeček a manžety. Výborně vypadají také saténové nebo hedvábné kousky, které zaujmou materiálem.

Máte klasických košil dostatek? Pak se zaměřte na módní kousky, které fungují jako výrazný prvek. Této sezoně vládne boho styl, takže se můžete vyzbrojit lehkou košilí s volánky a bát se nemusíte ani květin nebo jiných výrazných potisků.

Jak nosit dámskou košili

Košile nabízejí jeden extra benefit – jsou velmi variabilní a dají se nosit na nejrůznější způsoby. Nezapomeňte, že knoflíčky nemusíte za každých okolností pečlivě zapínat: rozepnutá košile se dá nosit jako kardigan. Stačí, když ji podložíte oblíbeným tílkem nebo topem. Nejlépe se vám bude samozřejmě pracovat s jednoduchými modely trochu volnějšího střihu. Pro maximální využití vyzkoušejte 15 stylových způsobů kombinování dámských košil včetně spojení s rolákem nebo vestou.

Jak nosit bílou košili, aby to nebyla nuda

Módní inspirace: Bílá košile v hlavní roli * 3 outfity se stylistkouVideo: Proženy.cz

Načítám