Hlavní obsah

Milujete denim? Kývněte na nový trend a obujte si džínové sandálky, balerínky nebo tenisky

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Módní svět přichází s další možností, jak si v téhle sezoně užít denim. Zastáváte názor, že džínoviny není nikdy dost? Zaměřte se na sekci bot a v modrém kabátku si pořiďte lodičky, sandálky, ale klidně i tenisky.

Článek

V názoru, že džínovina botám sluší, jsou návrháři zajedno. Denim se promítl snad do každé druhé kolekce, a pokud se budete chtít do tohoto trendu pustit, budete mít z čeho vybírat. Kde najdete ty nejstylovější páry a s čím je vlastně nosit?

S čím džínové boty kombinovat?

K džínovým botám můžete přistoupit různě, tou nejbezpečnější módní cestou je nicméně nechat je o samotě a přidat je k oblečení, ve kterém denim nefiguruje. Džínové sandálky se perfektně hodí k romantickým letním šatům, ke kalhotám v pánském stylu můžete přidat moderní slingback lodičky nebo balerínky, které zažívají aktuálně boom, a oblíbenou sukni klidně odlehčete teniskami. A zapomenout nesmíme na trendy boty v kovbojském stylu, které skvěle doplní rozevláté šaty.

Pokud chcete do outfitu zapojit džínovinu, zkuste od sebe oba kousky trochu vzdálit. Místo halenky, džínů a denimových bot tak zkuste spojení džínové košile, bundy nebo třeba jako na úvodní fotce vesty s nedžínovým spodním dílem. Když se budete držet tohoto doporučení, nemusíte řešit, že jsou oba kousky v jiném odstínu modré.

Další variantou, která bude vypadat skvěle, je celodžínový look. Pokud vám není cizí double denim trend a nedělá vám problém kombinovat džínovou bundu s džíny, klidně do party přidejte ještě třetí prvek, boty. Myslete jen na to, že skládáte-li outfit z kousků s dlouhými rukávy a nohavicemi, vyplatí se vsadit na alespoň částečně otevřenou obuv, jako jsou sandálky, pantoflíčky nebo slingback lodičky.

22 trendy bot z džínoviny

Pohráváte si s myšlenkou, že byste se do džínového trendu pustily? Projděte si náš módní výběr, ve kterém najdete od každého něco. Na své si přijdou milovnice lodiček (nejmódnější variantou téhle sezony jsou ty s otevřenou patou), ale i sandálků, které seženete ve variantě na podpatku i bez. V denimovém kabátku samozřejmě najdete i balerínky a tenisky. Jen si vybrat!

Načítám