Hlavní obsah

Nejstylovější doplňky tohoto léta. Vsaďte na motivy květin, ale i podmořský svět nebo leoparda

Foto: Edward Berthelot , Gettyimages.com

Foto: Edward Berthelot , Gettyimages.com

Chcete vaši módní sbírku doplnit o trochu těch trendů? Nemusíte na to jít jen cestou nákupu hromady oblečení. Stačí, když přidáte pár moderních doplňků. Které jsou in tohle léto?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Žádný outfit by bez nich nebyl kompletní. Mnohdy jsou to právě doplňky, které promění módní klasiku v něco víc, a ačkoli vám vřele doporučujeme, abyste měly v zásobě alespoň pár kvalitních a nadčasových kousků, užitečné jsou i ty sezonní, které dodají i sebejednoduššímu oblečení na aktuálnosti. Na které doplňky se vyplatí zaměřit během letošního léta?

Motivy květin

Jak ironicky podotkla Miranda Priestly ve filmu Ďábel nosí Pradu (mimochodem víte, že se chystá dvojka?), květiny nejsou na jaře a ani v létě velkým překvapením. Tahle sezona jim ale vyloženě přeje, takže pokud vás jejich motivy baví, pusťte se do nich. Nejvíce pozornosti se věnuje náušnicím s květy, kterým se letos odpouští i vzezření zavánějící kýčem, využít ale můžete také vázací květiny na krk, které můžete mít ve sbírce už z minulých sezon. Chcete zkusit něco úplně jiného? Pořiďte si pásek doplněný kovovými květy a přidejte ho k oblíbeným baggy džínům.

Řev leoparda

Předpokládáme, že jste ho nepřeslechly. Leopard je letošní módní jedničkou, a tak není divu, že se vmísil i mezi doplňky. Na těch si ho navíc mohou užít i ty z vás, které si na větší vzorované plochy netroufají. Takové drobnosti, jako jsou sponky nebo sluneční brýle, upotřebí i minimalistky. Leopardí doplňky se navíc budou skvěle hodit i do podzimních outfitů, takže je s koncem léta nemusíte odkládat. Pokud si tedy zrovna nepořídíte letní bucket hat, tedy „kyblíčkový“ klobouk.

Dary moře

Létu obecně sluší perly, trendy inspirované podmořským světem ale tentokrát zacházejí ještě dál. I když zrovna nejste na dovolené u moře, můžete si vykouzlit prázdninovou atmosféru přidáním doplňků s motivy mušlí, ale i korálů. Takové náušnice se přitom hodí i k módním klasikám, jako jsou košilové šaty nebo lehké halenky, doplněné kalhotami či sukní.

Šperky se strukturou

Pokud dáváte přednost jednoduchosti, můžete se dovybavit bižuterií nebo šperky, které svůj poměrně strohý design vynahrazují nápaditou strukturou. V tomto provedení nejčastěji najdete náušnice, ale i náramky nebo prsteny. A ačkoli jde o jeden z nejsilnějších současných trendů, ani ten nemusíte odkládat. Nosit se dá celoročně.

Vlasové ozdoby všeho druhu

Vynechat nemůžeme ani vlasové ozdoby, které se těší obrovské popularitě. Číslem jedna jsou jednoznačně mašle, které se perfektně hodí k lehkým letním outfitům, chybu ale neuděláte ani s ozdobenými gumičkami nebo skřipci, jež bodují už několik sezon. A co je na nich nejlepší? Vylepší i ledabylý culík, který jste zvládly narychlo umotat před odchodem z domu.

Načítám