Hlavní obsah

Černá & bílá jako nejpopulárnější dvojka léta. Proberte šatník a pusťte se do ní také

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Jednodušší už to nebude! Trend vystavěný na kontrastu černé a bílé momentálně nosí snad všechny fashion holky, bez problému ho ale zmáknete i v případě, že se v módě považujete spíše za začátečnice či mírně pokročilé. Chcete si na chvíli odpočinout od barev? Pusťte se do tohoto letního hitu.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ačkoli na seznamu letních trendů figurují i barvy, obrovským hitem téhle sezony je spojení černé a bílé. Do téhle klasiky se hromadně pouštějí holky žijící módou, do svých kolekcí ji ale zapojují také nejrůznější značky. A doporučit ji můžeme i vám. Kombinace černé a bílé totiž sluší opravdu všem a navíc jde o trend, kvůli kterému nemusíte nutně běžet do obchodu. Tedy za předpokladu, že kousky v základních barvách, podobně jako většina populace, už v šatníku máte.

Černá s bílou si zkrátka rozumí!

Návod tentokrát není potřeba. Popřemýšlejte o svých oblíbených kusech v černé a bílé a zkuste je jednoduše spárovat. Pokud přitom máte pocit, že černá nelichotí vašemu tónu pleti (nejčastěji se to stává bledulkám, ale i ženám ve zralém věku), přesuňte ji dolů a na horní polovinu těla oblečte bílou. Tu přitom nemusíte volit jen v zářivé variantě – nahradit ji můžete i odstínem off white, který je zastřenější a méně výrazný. Nezapomeňte, že druhou barvu také můžete použít výhradně na doplňky – i to se počítá!

Chcete se na nošení černé a bílé navnadit? Podívejte se, jak různě si s těmito barvami můžete pohrát.

Módní tipy do šatníku

Pokud víte, že si se svou stávající sbírkou nevystačíte, prohlédněte si černé a bílé kousky, které si můžete pořídit a nosit pohromadě. V nových kolekcích najdete celou řadu delších a objemnějších sukní, kterým budou slušet letní topy na ramínka, ale i různě řešené vršky, které doladíte klasickými kalhotami.

Při sestavování outfitů ve stylu černé a bílé se přitom vyplatí spoléhat na kousky, které mají na první pohled zajímavé střihy, materiály nebo detaily. Právě díky nim se vyhnete módní nudě.

Anketa

Líbí se vám spojení černé a bílé?
Jasně, je to klasika
95,2 %
Ani ne, mám raději jiné barvy
4,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1270 čtenářů.

Načítám