Hlavní obsah

7 stylových outfitů, které vás zachrání během léta. Od maxišatů až po objemnou sukni

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Stihly jste vystřílet většinu svých oblíbených letních outfitů? Pak je čas načerpat trochu té inspirace a vyzkoušet zase něco nového. Pustit se můžete do kontrastu černé a bílé, příjemného lněného kompletu, šortkové sukně nebo třeba maxišatů.

Článek

Do čeho se v létě obléknout, abyste nejen skvěle vypadaly, ale současně se tak i cítily? Udělejte si pohodlí a pusťte se do studování 7 názorných kombinací. Ačkoli slouží primárně jako inspirace, u každého looku současně najdete doporučené módní kousky pro případ, že byste chtěly rovnou vyrazit nakupovat.

Kontrast černé a bílé

Ačkoli v létě více tíhneme k barvám, letošní jedničkou je překvapivě kontrastní spojení černé a bílé. Téhle kombinace jsou plné sociální sítě a pustit se do ní můžete i vy. Pokud se nicméně chcete vyhnout nudě, poskládejte outfit z kousků, které mají zajímavý střih nebo třeba materiál. Obojí splňuje například lehký top se zavazováním za krkem, který můžete přidat k oblíbeným kalhotám, ale i bílé sukni.

Lehoučký komplet se šortkami

Spolehlivým parťákem pro horké letní dny je také souprava složená ze šortek a lehké košile. Pokud toužíte po něčem výraznějším, vsaďte na komplet v oblíbené syté barvě, pořídit si ale samozřejmě můžete i tlumenější dvojku v krémové variantě. Podcenit byste neměly ani složení daného materiálu – ideální je zejména len, bavlna nebo viskóza.

Bílé maxišaty

Kouskem, se kterým budete mít v létě nejméně práce, jsou samozřejmě šaty. Obzvlášť když jsou v základní bílé barvě, která se dá dolaďovat nejrůznějšími doplňky. Pořídit si můžete vzdušné maxišaty, pokud ale pro vás tahle délka není, samozřejmě jděte klidně do kratší varianty.

Šortky, nebo sukně?

Mini, která ve skutečnosti není sukní, ale šortkami? Tenhle kousek bychom doporučili všem ženám, které mají v oblibě krátké délky. Na rozdíl od klasické sukně se nebudete bát nechtěného odhalení, a když vsadíte na jednoduchou černou variantu, můžete k ní přidat téměř jakýkoli vršek. Přednost dávejte lehkým materiálům a klidně i delšímu rukávu, který charakter sukně vyváží. Co se týče bot, lépe fungují páry bez podpatku.

Košile jako druhá vrstva

Pokud se ráno necítíte na to, odcházet z domova jen tak v tílku, přehoďte přes ramena lehkou košili. Tenhle kousek je skvěle variabilní a využívat se dá i coby druhá vrstva. Kombinace tílka a košile se hodí nejen k šortkám, ale i kalhotám nebo oblíbeným džínům. A mimochodem, znáte model Boston od Birkenstock? Nazouváky, které připomínají domácí obuv, jsou už několikátou sezonu trendy.

V hlavní roli dlouhá sukně

Hitem sezony jsou dlouhé sukně, které se dají doplnit nejrůznějšími vršky. Slušet jim budou jednoduché topy, ale i lehké halenky a košile, které kontrastují pevné sukni. Sestava, kterou vám předkládáme pro inspiraci, se nese v mixu růžové a bílé, sáhnout ale samozřejmě můžete i po jiných odstínech. Stejně tak nemusíte zůstávat u podpatků – tomuto typu sukně bude svědčit i nízké obutí.

Když se nebojíte barev

Milujete barvy? Nebojte se do nich jít naplno a smíchejte rovnou dva výrazné odstíny. Vyzkoušet můžete 5 barevných kombinací, které rozzáří váš šatník, ale i spojení syté oranžové a růžovofialové. A mimochodem, trendem sezony jsou i delší objemné sukně, které evokují styl Carrie Bradshaw.

Načítám