Hlavní obsah

Sexy háčkované šaty, kalhoty s vestičkou nebo pohodlí s keckami? Léto ve stylu celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Slušivá, hravá, šik, ale také pohodlná a vzdušná. Taková by měla být letní móda, protože k čemu vám je nejnovější módní výstřelek, když se v něm uvaříte. Vědí to i slavné dámy, jimiž se můžete inspirovat.

Článek

Letní móda je samozřejmě úspornější, ale že byste si vystačily je s plavkami, to zase ne. Šaty, ale třeba i dobře zvolené kalhoty, k letním měsícům jednoduše patří. Jaké vybrat? Inspirujte se slavnými dámami. Můžete být sexy jako Jennifer Lopez, ležérní jako Ashley Roberts či Myleene Klass nebo sladce hravá jako Bella Hadid.

Jennifer Lopez

Zapomeňte na háčkované dečky po babičce, tohle je samozřejmě úplně jiný level. Jennifer Lopez málokdy sáhne vedle, s módou to umí bez ohledu na roční období a v tomto outfitu to jen potvrzuje. V krásných bílých háčkovaných šatech si nedávno vyrazila na večeři do vyhlášené italské restaurace v Los Angeles. A přesně na takové události je tento typ šatů naprosto skvělou volbou. Jsou sexy a svůdné, ale také pohodlné a prodyšné, navíc si můžete pohrát jak s mírou průhlednosti, tak i s délkou šatů a rukávů. Na večerní posezení v baru či restauraci prostě ideální.

Ashley Roberts

Kalhoty v létě? Proč ne! Zapomeňte samozřejmě na hutné materiály a extrémně upnuté střihy, ale když sáhnete po prodyšných materiálech a volných střizích, nebudete litovat. A pokud chcete opravdu držet krok s dobou, určitě si pořiďte komplet kalhot a oblekové vestičky. Je to stylové, dokonale ležérní a pohodlné, na běžné pochůzky či do práce jako dělané.

Bella Hadid

K létu patří růžová a samozřejmě i zmrzlina, což se dokonale podařilo sladit modelce Belle Hadid. Když zrovna nezářila na červeném koberci filmového festivalu v Cannes, zašla si tam na zmrzku. A to v dokonale růžových asymetrických šatech s volánky a špagetovými ramínky. Pro někoho už je to moc, ale na druhou stranu, kdy jindy se odvázat než v létě.

Myleene Klass

Britská zpěvačka Myleene Klass se umí na červeném koberci odvázat, ale v soukromí preferuje pohodlí. Jednoduché a křivky kopírující šaty (ideálně z bavlny) jsou na léto skvělou volbou. Dobře budou vypadat s keckami, když v nich půjdete na nákup, ale klidně i k pantoflům či žabkám, když se budete procházet po přímořském letovisku. A i když mají hnědou barvu lidé spojenou spíš s podzimem, létu sluší také. A to v jakémkoli odstínu.

Související témata:
Myleene Klass (zpěvačka)

Načítám