Hlavní obsah

Proměna čtenářky Hanky: Studená blond, která umí přidávat roky, je pryč

Foto: Eva Malúšová

Čtenářka Hanka před proměnouFoto: Eva Malúšová

Co dokáže jiný odstín blond? Jak dokazuje proměna čtenářky Hanky, někdy opravdu hodně. Učitelka matematiky, která oslaví příští rok šedesáté narozeniny, díky teplejšímu tónu vlasů viditelně omládla a prospělo jí i profesionální líčení a styling.

Článek

Devětapadesátiletá Hanka nám napsala, že se chce stále líbit, i když je to s přibývajícím věkem stále „zajímavější“. Nad zasláním přihlášky do proměny chvíli váhala, protože měla pocit, že toho na ní nepůjde moc změnit, výsledek ji ale překvapil. Ačkoli se vlasy radikálně nezkracovaly a světlá barva jí zůstala, proměna rozhodně byla vidět. A čtenářka, která se momentálně těší na novou roli babičky, byla z jejího výsledku nadšená.

Pryč se studenou blond

O vlasovou proměnu se postaral kadeřník Ondřej Vlček ze salonu Vlasy od Ondřeje. Hanku snadno přesvědčil, že je potřeba změnit tón vlasů. Studené odstíny mohou od určitého věku ubírat pleti na svěžesti a ukázalo se, že právě to je i případ naší čtenářky. Jakmile jí kadeřník přiložil k obličeji vzorek teplejší barvy, Hančina tvář se doslova rozzářila. „Původní barva vlasů byla velmi studená, místy až do zelena a kromě nežádoucích odlesků tam byly i nerovnosti a fleky,“ okomentoval stav jejích vlasů Ondřej Vlček, který je pomocí contouringu probarvil a natónoval do béžovozlaté, teplé blond. Vlasy pak zkrátil a vytvořil Hance delší, svěží mikádo.

Foto: Eva Malúšová

Kadeřník vlasy barvil a tónoval do teplé, béžovozlaté blond Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Po náročném barvení se pustil do stříhání - jeho volba padla na delší mikádoFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Vyfoukat, doladit poslední detaily střihu a je to hotovoFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Nový sestřih i výrazně teplejší odstín blond čtenářku nadchlyFoto: Eva Malúšová

Lekce líčení

Čtenářka si vyzkoušela i profesionální líčení. Vizážistka Linda Chudomelová jí vysvětlila, proč se vyplatí prosvětlit střed obličeje, a nalíčila jí oči růžovohnědými stíny, které přirozeně zdůraznily jejich barvu. Přidala i linku, tu jemně rozmazala, aby nebyla zbytečně ostrá, a během focení čtenářce nanesla dvě různé rtěnky. Jemně růžovou a pak výraznější, oranžovočervenou.

Foto: Eva Malúšová

Vizážistka vsadila na růžovo hnědé stíny a jemnou rtěnkuFoto: Eva Malúšová

Čtenářce barvy svědčí

Proměněná Hanka si ještě vyzkoušela tři různé outfity, které pro ni poskládala stylistka Irena Vokrojová. Čtenářka má krásnou postavu bez větších disproporcí, takže si může dovolit leccos. Stylistka ji oblékla do aktuálních jarních trendů - kromě džínového overalu pro ni vybrala spojení růžových kalhot a děrovaného svetru a také krásnou světlou mikinu se sukní, která se dá nosit ležérně s teniskami.

Proměněné světlovlásce by nedoporučila jen příliš tmavé barvy, ve kterých by vypadala starší a zbytečně smutnější a musíme říct, že Hanka se jejích rad chytla. Z oblečení byla natolik nadšená, že si několik kousků z focení rovnou odnesla.

Náš tým

  • Vlasy - Ondřej Vlček, Vlasy od Ondřeje. Adresa: Náprstkova 252/3, 110 00 Staré Město, Praha. www.vlasyodondreje.cz, @vlasyodondreje
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Irena Vokrojová

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Napište na e-mail Jana.Zborovska@firma.seznam.cz a přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Načítám