Hlavní obsah

22 nejhezčích letních overalů. Krátké i dlouhé modely pro každou postavu a věk

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Co, s čím a jak? Když se rozhodnete sáhnout po overalu, už se nemusíte zatěžovat dalšími módními otázkami. Tenhle kousek si v létě vystačí sám o sobě, a navíc umí být opravdu příjemný. Pátráte zrovna po novém? Než vyběhnete do obchodů, zmapujte s námi terén a prohlédněte si 22 nejstylovějších kousků z nových kolekcí.

Článek

Overal umí působit sofistikovaně a budí dojem, že jste si daly s oblékáním záležet, i když jste před šatníkem strávily sotva pár minut. Tenhle kousek je navíc podobně nekomplikovaný jako šaty, a pokud ho máte po ruce, můžete si ráno klidně chvíli přispat.

Jak vybrat ten pravý overal

Jak najít overal, který vám bude opravdu dělat radost? Jestli máte postavu bez větších disproporcí a padne vám většina kousků, jež si odnesete do kabinky, klidně se hned vrhněte na módní tipy ve fotogalerii. Pakliže však hledáte pár praktických rad, nastudujte si náš manuál, jak vybrat overal podle typu postavy.

Největší rozdíly v tom, zda overal (ne)padne, přitom dělá výška pasu a fakt, jestli je kousek vypasovaný, nebo si ho můžete libovolně stáhnout páskem. Sháníte-li overal na léto, dejte přednost lehoučkým materiálům, které se při chůzi hýbou. Nejenže vám v nich bude příjemně, ale prospějete také postavě: splývavé materiály jsou ten nejlepší tip pro figuru s plnějšími tvary.

22 letních overalů z nových kolekcí

V jedné barvě, nebo s potiskem? Dlouhý, nebo v šortkové variantě? S rukávy, nebo jen na ramínka? Takové rozhodnutí je čistě na vás. V obchodech najdete množství módních variant a všechny jsou povolené.

Jak se nosí overal a čím ho doladit?

Některé typy overalů můžete podpořit podpatky, u většiny modelů jsou sázkou na jistotu nízké sandálky. A to platí jak pro krátké, tak i dlouhé varianty. Co se týče šperků a doplňků, trendy se přiklánějí ke střídmosti, takže dejte přednost kvalitě před kvantitou. Kabelku volte ideálně ve střední až větší velikosti, a kdybyste měly potřebu přihodit nějaký svršek, držte se délek do pasu.

Načítám