Hlavní obsah

Stylová JLo a její oblíbené podzimní kombinace: Bootcut džíny nebo sukni můžete nosit i vy

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Ačkoli je její soukromý život plný milostných eskapád, vztah s módou jí funguje dokonale. Líbí se vám způsob, jakým se JLo obléká? Inspirujte se jejími oblíbenými podzimními kombinacemi.

Článek

I když se její rozsáhlá garderoba skládá převážně z kousků luxusních módních domů, v podobném stylu se dá obléknout i s výrazně nižším rozpočtem. Ke každému outfitu Jennifer Lopez jsme rovnou přidali stylové alternativy pro případ, že byste si chtěly obdobné džíny, kardigan nebo kabátek koupit i vy.

Oblíbené bootcuty

Trendy netrendy, Jennifer Lopez se neustále vrací ke svým oblíbeným džínům, kterými jsou bootcuty. Střih s nohavicemi, jež se mírně rozšiřují od kolen dolů a nemají tak dramatickou siluetu jako zvony. Bootcut džíny jsou obecně velmi lichotivé a vyloženě svědčí hruškám, mezi které se řadí i JLo. Nohavice pomohou siluetu s širšími boky opticky srovnat a případný vyšší pas zase prodlouží postavu. JLo odhalila kousek kůže ve zkráceném roláku, vyměnit ho ale samozřejmě můžete za jiný oblíbený svršek.

Stylová kožešina

Mezi oblíbené kousky JLo patří i huňaté kabátky všeho druhu. Pravidelně nosí plyšové „teddy bear“ kabáty, ale i svršky ze syntetické kožešiny a nejčastěji je doplňuje ležérními džíny. Pokud vlastníte (nebo chcete vlastnit) kabátek do pasu, zkuste ho spárovat s baggy džíny, které stále platí za nejmódnější džíny sezony. Top už ale vybírejte upnutější – vystačíte si i s jednoduchým tričkem s dlouhým rukávem.

Trendy zvony

Jennifer je džínová holka a kromě zmiňovaných bootcutů s oblibou nosí i zvonáče. Džíny s předními kapsami doplnila jednoduchou košilí, tmavě modrým kabátem a nezapomněla ani na své oblíbené doplňky – kruhy, které nosí už od nultých let, velké sluneční brýle a podpatky. Hvězda měří pod 165 centimetrů, a ráda si proto nohy opticky protahuje.

Kardigan a široké kalhoty

Zpěvačka vlastní také celou sbírku širokých kalhot, které se skvěle kombinují s kousky končícími těsně v pase. Třeba kardiganem na knoflíky, který na podzim rozhodně využijete. Pokud budete outfit opakovat v našich zeměpisných šířkách, přehoďte přes ramena koženou bundu nebo třeba bomber.

Sukně s rozparkem

Pokud hledáte něco víc než jen kalhoty a džíny, inspirujte se monochromatickou dvojkou složenou z topu a sukně. Delší sukně jsou trendy, a navíc se dobře kombinují s (pod)zimními kozačkami. Modely s rozparkem jsou také obecně lichotivější.

Načítám