Hlavní obsah

Stylová Dakota Johnson: Inspirujte se jejím džínovým lookem nebo šaty, ke kterým nosí tenisky

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Její šatník rozhodně nestojí na padesáti odstínech šedi. Herečka Dakota Johnson to s módou umí a klasické kousky chytře promíchává s těmi trendovějšími. Baví vás její styl? Pojďte si s námi detailně rozebrat její outfity.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Dcera herečky Melanie Griffith a jejího prvního manžela, herce Dona Johnsona, se proslavila rolí nesmělé Anastasie ve filmové trilogii Padesát odstínů a letos jste ji mohli vidět v marvelovce Madam Web. Hlavní roli bude hrát (spolu s Pedrem Pascalem!) i ve filmu Materialists, který byl dotočen v červnu a v kinech by se měl objevit během příštího roku.

Kromě jejích hereckých aktivit se pravidelně probírá i její dlouholetý vztah s frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem (ani jeden z nich není příliš sdílný, o zásnubách nebo rozchodu se tak jen spekulovalo) a také to, co má zrovna na sobě. Dakota Johnson má totiž pověst stylové holky, které se skvěle daří kombinovat nadčasové kousky s těmi moderními. Chcete pár příkladů?

Baggy džíny a kardigan

Zamilovaly jste si podobně jako Dakota džíny s volnými nohavicemi? Inspirujte se jejím přístupem a doplňte je kardiganem do pasu. Pokud byste zvolily podobně jako herečka střih padající na boky, přidejte do poutek kalhot pásek a nevadí-li vám život na vysoké noze, pak i boty na podpatku. Důstojnou náhradou slingback lodiček mohou být například balerínky.

Šaty odlehčené teniskami

Romantické šaty, shozené cool teniskami a ponožkami? Pokud si s módou rády hrajete, určitě tohle spojení zkuste. Tenisky, ze kterých vykukují ponožky, tu fungují jako kontrastní prvek a dokazují, že wrong shoe theory opravdu platí. Přidat k nim samozřejmě můžete i další lehké šaty, které se dají zařadit do kategorie „na každý den“.

Saténová sukně & košile

Pakliže fandíte saténovým sukním, máte před sebou další tip, jak s nimi naložit. Kombinace tílka a rozepnuté košile ale bude slušet i dalším typům sukní, a to zejména těm v midi nebo maxi délce. A než půjdete o outfit dál, zaměřte se také na hereččiny boty – supermódní slingbacky existují i ve variantě bez podpatků.

Klasika jménem kožené kalhoty

Tohle je podzimní klasika, kterou by bylo škoda nepřipomenout. Až teploty klesnou a vy ze skříně vylovíte kožené nebo koženkové kalhoty, doplňte je podobně jako Dakota botami do špičky a klasickou košilí, přes kterou můžete přidat oblíbené sako. Krásně vypadá kombinace černé s odstínem velbloudí srsti, ale klidně i čistou hnědou.

Oversized sako a minisukně

Módním tipem, do kterého se můžete brzy pustit, je i kombinace krátké sukně a oversized saka. Dakota Johnson sáhla po kusech s klasickým jemným proužkem, které podložila saténovou košilí. Minisukni pak doplnila kozačkami, průsvitnými černými punčocháči a velkou praktickou kabelkou, do které vměstnáte vše potřebné.

Načítám