Hlavní obsah

Oslnily šperky v ceně luxusního auta! Schneiderová, Stivínová nebo Bartošková s bodyguardem i bez

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Kam jinam si vzít diamanty než na červený koberec? Ale ne na jen tak ledajaký - řeč je o filmovém festivalu v Karlových Varech, který je událostí světového formátu. Díky tomu je zárukou podařených módních kreací, honosných rób a drahých šperků, ze kterých až oči přecházejí. 58. ročník KVIFF je za rohem, udělejte si malou šperkovou rekapitulaci!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Za pár dní začíná Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech - 28. června ožije kolonáda davy turistů, kteří budou mířit (nejen) za filmy. Před vypuknutím 58. ročníku se ale zaměříme ještě na jiné než filmařské klenoty. Jaké šperky zazářily na červených kobercích v minulých letech? Tak drahé, že se to někdy neobešlo bez bodyguardů!

Oslnivé diamanty

Přípravy outfitů nenechávají slavné dámy náhodě a šperky jsou nedílnou součástí. Aby ne, společně s obutím a vlasy dotvářejí celkový look, nebo mu mnohdy dokonce vévodí. A protože je KVIFF jednou z nejprestižnějších událostí, na kterou můžete v Česku vyrazit, proč nevynést diamantové náušnice nebo náhrdelník?

Stejnou otázku si každoročně pokládá bezesporu herečka Jitka Schneiderová. Ta často na karlovarský festival nosí šperky značky Bvlgari - spolehlivě je poznáte podle hadího motivu. Drahé šperky vyžadují opatrný přístup - třeba herečka Zuzana Stivínová vynesla na ukončení festivalu v roce 2019 náhrdelník a prsten Cartier vysázený diamanty a měla k dispozici bodyguarda.

Hana Vagnerová vynesla na festival v roce 2022 mezi zvučné šperkařské značky jednu novou a neokoukanou, a to francouzskou Messika Paris. Nosí ji Gigi Hadid, Kendall Jenner nebo třeba herečka a zpěvačka Selena Gomez, která tyto šperky předvedla na nedávném filmovém festivalu v Cannes. Francouzská šperkařka Valérie Messika se zaryla pod kůži i Vagnerové - klenoty z její kolekce se ozdobila také loni.

Nejkrásnější šperky na KVIFF

Už teď se těšíme, kdo se blýskne honosnými šperky letos, ale zatím si dejte malou rekapitulaci. Přehlídka drahých kamenů začíná. Loni oslnila drahými šperky i Andrea Bartošková, Nikol Švantnerová nebo modelka Daniela Peštová. Prohlédněte si fotogalerii:

Načítám