Hlavní obsah

Pupík ven? Maximálně na dovolené. Těhotná Margot Robbie alias Barbie není fanynkou odhalování bříška

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Herečka Margot Robbie se připravuje na svou životní roli - tu mateřskou. Hvězda růžového kasovního trháku Barbie je známá svou láskou k módě, na kterou nezanevřela ani během těhotenství. Jak obléká své rostoucí bříško? Do klasických, ale přesto moderních kousků, které obkreslují její siluetu.

Článek

Od chvíle, kdy začala zpěvačka Rihanna odhalovat svůj pupík, se z těhotenské módy stalo extra populární téma. Hvězdy nám připomněly, že se nemusíme spokojit s velmi omezenou nabídkou těhotenského oblečení a měnit svůj styl jen proto, že z nás budou mámy. Rihanna hlásala, že těhotná nerovná se zahalená a bříško ráda ukazovala. Po svém se těhotenské módy zhostila i ikona Hailey Bieber, která zůstala u svých oblíbených kousků a dál nosila baggy džíny, crop topy a oversized saka.

Margot Robbie a její styl v těhotenství

Střídmější módní cestou jde hrdinka filmu Barbie, která si své soukromí přísně střeží a místo oficiálního potvrzení svého těhotenství nechala za vše mluvit fotky. Že bude australská herečka maminkou, prozradily paparazzi snímky z její letní dovolené u italského jezera Como, kde si užívala sluníčka spolu se svým manželem a přáteli. Na sobě měla široké černé kalhoty a krátké tričko, ze kterého nechala vykukovat rostoucí bříško, což je mimochodem něco, co znovu na veřejnosti nikdy nezopakovala (na rozdíl od zmiňované Rihanny nebo Sienny Miller).

Do společnosti ji pak vytáhl Wimbledon, na který přišla v asymetrických puntíkatých šatech od značky Alaïa, ruku v ruce se svým mužem, filmovým producentem Tomem Ackerleyem. Pár se potkal v roce 2013 na natáčení válečného filmu Suite Française, kde se herečka ujala jedné z rolí. V roce 2016 se vzali během soukromého obřadu v Austrálii, o svých zásnubách a svatbě ale nikdy veřejně nemluvili, podobně jako o hereččině těhotenství.

Margot Robbie si užívá těhotenství v soukromí. Druhou výjimkou, kdy dokonce zapózovala na červeném koberci, byla před dvěma týdny projekce nové komedie My Old Ass, kterou oba manželé produkují.

Bude z Margot Robbie „Simík“?

Mimochodem, před pár dny svět obletěla zpráva, že se jejich společnost LuckyChap ujme i filmu, vycházejícího z ikonické počítačové hry The Sims. Na podrobnosti si ale budeme muset počkat a jisté není ani to, jestli se Margot Robbie některé z rolí zhostí. Na začátku roku totiž v rozhovoru pro magazín Deadline řekla: „Myslím, že mě mají lidé dost. Asi bych měla na chvíli zmizet z obrazovek. Upřímně, kdybych brzy udělala další velký film, lidé by si říkali: Zase ona?“ Růžový film režisérky Grety Gerwig, Barbie, se stal absolutním hitem roku 2023 a v kinech také vydělal rekordní balík peněz – mluví se o více než třiceti miliardách korun.

Načítám