Hlavní obsah

Party ve Varech pokračují: Božská Partyšová, Krainové se to moc nepovedlo a nejstylovější pár večera

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Včerejší večer patřil na karlovarském filmovém festivalu UniCredit party, která bývá zárukou luxusu a honosných rób. Komu to na červeném koberci slušelo a kdo šlápl vedle? Kralovala Hejdová, Partyšová a Kocurová.

Článek

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu a zvučnými jmény se to na červených kobercích jenom hemží. Účast na luxusní UniCredit party je pro VIP takřka povinná. Někdo dorazil v minisukni, někdo s vlečkou a někdo zahalený do perel. Máme pro vás ty nejlepší i méně povedené outfity večera.

Maximalistky Krainová a Verešová

Simona Krainová oblékla outfit od značky Poner. Minisukni a sako doplnila kloboukem a výrazným líčením – takhle modelku moc neznáme. Součástí oblečení byl zlatý řetěz doplněný šperky ve stejné barvě kovu od Klenoty Aurum, konkrétně z kolekce Le Soleil by Simona, kterou sama navrhovala. Celkově se cena šplhá nad sto tisíc. Asi se shodneme, že na červeném koberci to umí i lépe.

Andrea Verešová oblékla bílé šaty Moschino s průstřihy a poseté kamínky. Dostala je od manžela k narozeninám, prozradila v rozhovoru pro Blesk. Oproti tomu moderátorka Gabriela Partyšová se zahalila do černé od hlavy až k patě. Díky tomu, že rukávy sahaly až ke konečkům prstů, působil model opravdu luxusním dojmem. Dojem podpořil i utažený drdol a kouřové líčení. Róba od Lukáše Macháčka byla módním hřebem včerejšího večera.

Minimalistky Švantnerová a Kocurová

Moderátorka a modelka Jitka Kocurová zahrála na notu „méně je více“. Její jednoduché splývavé saténové šaty Chanel s odhalenými zády byly jednoduché, ale efektní. Nejde o nejnovější model, ale spíš o vintage kousek, který prý modelka schovávala ve skříni.

Minimalisticky pojala svůj outfit i modelka Nikol Švantnerová. Oblékla splývavý černý overal bez ramínek, který doplnila metalickým psaníčkem a sandálky. Nechyběly blyštivé náramky a prstýnky, ale tím největším šperkem byly její krásné dlouhé vlasy zvlněné do mermaid waves.

Dech nám vyrazila moderátorka Zorka Hejdová v červených šatech, opět od Lukáše Macháčka. Její styling má na svědomí, stejně jako u Gabriely Partyšové, Daniela Pilná. Cenu za nejstylovější pár večera si odnáší modelka Andrea Bezděková a hudebník Sebastian.

Anketa

Komu to podle vás nejvíc slušelo na UniCredit party?
Simoně Krainové
1,9 %
Gabriele Partyšové
16,2 %
Jitce Kocurové
39,3 %
Andree Bezděkové a Sebastianovi
5,5 %
Nikol Švantnerové
2,3 %
Nikol Kouklové
0,9 %
Andree Verešové
1,9 %
Janě Švandové
1,9 %
Adéle Štroffekové
19 %
Karolíně Mališové
3 %
Zorce Hejdové
8,1 %
Celkem hlasovalo 11228 čtenářů.

Načítám