Hlavní obsah

Manželství jí sluší! Dokonalé líčení, róba i nové vlasy: Daniela Brzobohatá jen září

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Daniela Brzobohatá o víkendu na předávání divadelních cen Thálie oslnila publikum svým outfitem. Oblékla si dechberoucí modré šaty s odhalenými zády. Nevynesla je ale poprvé, modely na společenské akce ráda recykluje. Nedivíme se, když něco padne…

Článek

Daniela Brzobohatá (za svobodna Písařovicová) je uznávanou moderátorkou. Dlouhá léta působila na obrazovkách České televize, pak přestoupila dělat rozhovory na internetovou televizi DVTV a v současnosti je na volné noze. Od roku 2022 tvoří pár s hercem a muzikantem Ondřejem Brzobohatým, kterého si před rokem vzala.

Styl Daniely Brzobohaté

O víkendu se objevila na předávání divadelních cen Thálie nikoliv v postu moderátorky, ale v publiku. Pozornost si dokázala získat i tak, protože její módní volba byla na jedničku. Oblékla jasně modré šaty od české značky Mi, které už měla, když moderovala Zlatou hokejku v roce 2023. Mimochodem, od stejné značky (je to její srdcovka) měla i nádherné jednoduché svatební šaty se spadlými rameny.

Nová ofina je trefa do černého

Na akci Ceny Thálie doplňoval šaty kostkovaný kabát, o dokonalou vizáž se postarala make-up artistka Eliška Matějková. Daniela Brzobohatá měla nově střiženou delší ofinu, která jí krásně zvýrazňuje obličej. Líčení do hnědých tónů, prosvětlené, vyfoukané vlasy do rovna –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ takhle jí to neskutečně sluší!

Podívali jsme se zpátky do minulosti na její další outfity. Co se týče české VIP scény, patří bezesporu k dámám, které to s módou umí. Má ráda minimalismus, ale nebojí se obléct i limetkově žlutý kabátek. Některé modely nosí opakovaně, jako my ostatní smrtelnice, a vysokým podpatkům se vzhledem ke své výšce (182 cm) překvapivě nevyhýbá. Spíš než na vzory sází na zajímavé střihy a materiály. S outfity ladí skvěle i kabelky –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ na společenské akce nosívá jednoduchá psaníčka, která odpovídají dresscodu.

Daniele Brzobohaté to slušelo vždycky, ale teď nějak víc! Přesvědčte se ve fotogalerii!

Daniela Brzobohatá byla také hostem našeho podcastu Bubliny. Mluvila o práci, ale i o manželství s Ondřejem Brzobohatým.

Načítám