Hlavní obsah

Katie Holmes a její oblíbené podzimní looky: Udělejte si pohodlí v džínách a slaďte svetr s kabátem

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Miliony žen se ohlížejí za tím, co tato herečka nosí, a nás to vlastně ani trochu nepřekvapuje. Styl Katie Holmes je totiž příjemně ležérní, nekomplikovaný, ale současně i moderní. Inspiruje tahle módní ikona i vás? Prostudujte si její oblíbené kombinace, do kterých se můžete samy pustit.

Článek

Katie Holmes se proslavila rolí Joey Potterové v seriálu Dawsonův svět, která byla prototypem holky odvedle. A ačkoli se herečce z téhle škatulky podařilo vymanit, stále platí za hvězdu, která se drží při zemi a s jejímž módním stylem se dokáže spousta žen ztotožnit.

Pětačtyřicetiletá herečka si nepotrpí na extravaganci a šatník plní převážně jednoduchým a snadno kombinovatelným oblečením. Kouskem, po kterém sahá nejčastěji, jsou baggy džíny, jež jen málokdy doplní podpatky. Jste otevřené novým módním možnostem? Inspirujte se šatníkem Katie Holmes a budete-li mít chuť, poskládejte si outfit v obdobném stylu.

Tón v tónu

Pokud chcete působit dojmem, že jste si daly na výběru oblečení extra záležet, zkuste trik Katie Holmes a propojte stejně barevné kousky. Tón v tónu přitom nemusíte oblékat od hlavy až k patě – herečka například ráda ladí kabát s rolákem nebo svetrem. Nedávno třeba sáhla po odstínu, který jsme pojmenovali jako skoro žlutá.

Prošívaná bunda

Oblíbeným (pod)zimním kouskem herečky je prošívaná zelená bunda, kterou ráda přidává k džínám s volnějšími nohavicemi. Katie Holmes vlastní bundu od značky Marfa Stance, která stojí přes dvacet tisíc korun a nabízí přicvakávací límečky v nejrůznějších barvách, prošívaných bund nicméně najdete i v našich obchodech víc než dost, a to i s třímístnými cenovkami.

Kostkovaný kabát

Pokud se vám podaří natrefit na kvalitní a dobře vypadající kostkovaný kabát, neváhejte. Jde o vzor, který nemá šanci vyjít z módy a skvěle doplní jednoduché svršky, jež už v šatníku máte. Stačí ho pak přidat k jednoduchým kalhotám, džínám nebo sukni a máte vystaráno.

Asymetrická sukně

Džíny opustíme a ukážeme vám způsob, jakým herečka na podzim pracuje se sukněmi. Základ outfitu tvoří řasený top a asymetrická sukně, kterou doplňují kozačky. Ty se hodí téměř ke všem délkám, zejména k těm midi. Černou barvu pak Katie Holmes doplnila vlněným khaki kabátem, který se hodí i ke světlejším odstínům, šedé nebo třeba bordó.

Pastelově růžové kalhoty

Pokud chcete vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet něco trochu jiného, odneste si do kabinky kalhoty v netradiční barvě. Třeba pastelově růžové, která se navzdory všem předsudkům dá snadno kombinovat i s tvrdou černou. Katie Holmes ke kalhotám přidala basic tílko, do tohoto outfitu by se ale skvěle hodil i svetr v šedé barvě.

Načítám