Hlavní obsah

Jsou to šaty, nebo spodní prádlo? Halle Berry vyrazila na premiéru v průsvitném kompletu s krajkou

Foto: Michael Buckner, Variety, Gettyimages.com

Foto: Michael Buckner, Variety, Gettyimages.com

Rozdíly mezi spodním prádlem a svrchním oblečením jsou, zdá se, definitivně setřené. Minimálně v Hollywoodu. Oscarová herečka Halle Berry se včera objevila na premiéře svého nového filmu v průsvitné sukni a krajkovém body, čímž dala jasně najevo, že se riskantních módních kroků nebojí ani téměř na prahu šedesátky.

Článek

Halle Berry, která zítra oslaví 58. narozeniny, představila svůj nový film The Union (Jednotka všedního nasazení). Akční snímek, ve kterém hraje po boku herce Marka Wahlberga, bude mít premiéru už za tři dny, tedy 16. srpna, na streamovací platformě Netflix.

Mark Wahlberg ve filmu hraje stavaře, který se nechá dávnou láskou ze střední přemluvit k výpravě na tajnou misi. A tou samozřejmě není nikdo jiný než krásná Halle Berry. „Ten film je fakt skvělý. Protože mít šanci u Halle Berry je přece fantazií každého muže,“ smál se na premiéře herec, který se se svou filmovou kolegyní zná dlouhé roky.

Halle Berry a její prádlový look

Halle Berry se pustila do trendu průsvitných sukní, s jehož realizací jí pomohla její dlouholetá stylistka Lindsay Flores. K transparentní sukni náleželo ještě body s dlouhým rukávem, přičemž oba kousky zdobily výšivky květin. Komplet, který připomínal spodní prádlo, pak nedovoloval přítomnost podprsenky ani kalhotek, díky chytrému rozmístění krajky (a nejspíš i použití stylistických vychytávek v podobě lepicích pásek) ale nebylo vidět nic, co by mělo zůstat skryto.

Módní ikonou je od 90. let

Halle Berry se herectví věnuje od počátku 90. let, na svého prvního (a zatím jediného) Oscara si ale musela počkat do roku 2002, kdy se stala první Afroameričankou, která vyhrála v kategorii nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Oním životním filmem se pro ni stalo drama Ples příšer, ve kterém hrála po boku Billyho Boba Thorntona. Paradoxní je, že o dva roky později získala Zlatou malinu (tedy anticenu za nejhorší herecký výkon) za roli ve filmu Catwoman, jako jedna z mála hvězd to ale vzala sportovně a přišla si ji dokonce osobně přebrat.

Herečka má odjakživa blízko k módě a nikdy se nebála experimentovat. V roce 2000 vyrazila na premiéru X-Menů jen v kalhotách a podprsence a během loňských Oscarů si zase oblékla šaty s extra vysokým rozparkem. Halle Berry je ale také hvězdou, která svět naučila vyslovovat jméno libanonského návrháře Elieho Saaba. Právě od něj pochází její oscarové šaty z roku 2002, které patří k nejpamátnějším v dějinách předávání cen.

Anketa

Líbí se vám Halle Berry v prádlovém looku?
Ano, vždyť kdo jiný už by si to mohl vzít na sebe?
57,2 %
Ne, tahle móda se mi zkrátka nelíbí.
42,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2674 čtenářů.

Načítám