Hlavní obsah

Hvězdy ve Varech vsadily na červenou. Hlasujte, komu to nejvíc slušelo!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Po sedmi dnech karlovarského festivalu je jasno. Neoficiální barvou 58. ročníku se stala červená. Právě po té sáhlo při výběru svých šatů nejvíce hvězd a nutno dodat, že většině z nich se sázka na tento výrazný odstín vyplatila.

Článek

Karlovarský filmový festival se chýlí ke svému konci, a tak je načase bilancovat. Nejpopulárnější barvou letošního ročníku se stala červená, která je na společenské události a akce jako stvořená. Dokáže k sobě totiž přirozeně poutat pozornost, což je samozřejmě něco, na co celebrity slyší. Které hvězdy si na festival přivezly ty nejkrásnější červené šaty? Pojďte se na ně s námi podívat a nezapomeňte dát v závěru článku hlas své favoritce.

Od zahájení až po filmové premiéry

Karlovarský festival začal tradičně slavnostním zahájením, které je současně jednou z nejvýznamnějších společenských událostí v českém showbyznysu. Hvězdy, které se po červeném koberci projdou, své šaty rozhodně vybírají pečlivě. Herečka Tatiana Dyková oblékla pouzdrové šaty s peříčky a dobře zvolila i herečka Alena Mihulová. Vyzdvihnout pak musíme šaty doplněné rukavičkami, které si od značky anamé vypůjčila slovenská herečka a zpěvačka Zea, a také model od návrháře Tomáše Němce, ve kterém si večer užívala zpěvačka Annet X. Do červené se oblékla i předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová, která si zahájení festivalu nenechala ujít.

Po stejné barvě sáhla i herečka Veronika Žilková, která vyrazila na premiéru filmu Světýlka, v němž sama hraje, a červená se samozřejmě objevovala i na večírcích. Jedny z nejvelkolepějších šatů si oblékla moderátorka Zorka Hejdová – tvůrcem její róby je návrhář Lukáš Macháček a jde o model vytvořený speciálně pro moderátorku.

Množství červené ještě navýšila Campari party, která nesla podtitul Red Passion Night. Ke které barvě vybízel dress code, je zřejmé. Nejvýraznější šaty si oblékla herečka Ester Geislerová, která vsadila na model zdobený flitry od značky anamé a stejný původ měly i šaty modelky Veroniky Kašákové. Červená nemohla chybět ani na tradiční Moët party, kde nás nadchla i zklamala. Palec nahoru dáváme herečce Petře Nesvačilové, která si oblékla lehké šaty s dlouhým rukávem a véčkovým dekoltem (opět od anamé), rozpaky v nás naopak vzbudila modelka Andrea Verešová, která vynesla minišaty s hlubokým dekoltem a naddimenzovanými rukávy.

Anketa

Kdo si vybral ty nejkrásnější šaty?
Tatiana Dyková
39,2 %
Alena Mihulová
4,8 %
Zea
5,1 %
Markéta Pekarová Adamová
15,8 %
Annet X
0,7 %
Veronika Žilková
19,4 %
Petra Nesvačilová
1,7 %
Andrea Verešová
0,8 %
Zorka Hejdová
4,7 %
Veronika Kašáková
4,6 %
Ester Geislerová
1,7 %
Kateřina Průšová
1,5 %
Celkem hlasovalo 14992 čtenářů.

Načítám