Hlavní obsah

Tyhle šaty už nikdy! Rihanna lituje odhalených bradavek, Bella Hadid příliš vysokého rozparku

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Ano, stává se to úplně všem. Zatímco my ale můžeme fotky ve špatných outfitech jednoduše vymazat (když už ne z paměti našeho okolí, pak alespoň telefonu), hvězdy se jejich stop jen tak nezbaví. Kterých módních momentů nejvíce lituje Rihanna, Hailey Bieber nebo Gwyneth Paltrow?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ačkoli mají hvězdy téměř neomezený budget (pokud tedy zrovna nejsou v samých počátcích své kariéry jako kdysi herečka Amanda Seyfried) a po ruce profesionální stylisty, i jim se stane, že v módě udělají chybu. Sympatické ale je, že to umí sportovně přiznat. Které outfity hvězdy okomentovaly stylem „už nikdy víc“?

Rihanna

Před deseti lety, v dobách, kdy nahé šaty nenosila každá druhá star, si Rihanna na předávání módních cen CDFA oblékla síťované šaty, zdobené více než 200 000 krystaly Swarovski. Pod průsvitný model od návrháře Adama Selmana si zpěvačka nevzala podprsenku a způsobila menší skandál, když na červeném koberci ukázala bradavky. Rihanna později zalitovala, že si pod síťovinu neoblékla také blýskavá tanga, v nedávném rozhovoru pro Vogue ale prohlásila, že už by nic podobného neudělala. „Bude to znít pokrytecky, protože jsem nosila všechno možné. Měla jsem bradavky venku, kalhotky venku… Ale teď, když jsem mámou a ženou, která má vliv na mladé holky, si říkám: Panebože, vážně jsem to udělala?“

Bella Hadid

Modelka Bella Hadid nejvíce lituje šatů s ultra vysokým rozparkem, které oblékla v roce 2016 na filmovém festivalu v Cannes. Ačkoli krásu červených šatů od francouzského návrháře Alexandra Vauthiera nepopírá, byla z nich po celou dobu nesvá. „Byla jsem z toho rozparku po celou dobu nervózní a možná se mi i na chvilku posunul. Ještě teď je mi z toho trapně, i když jsou ty šaty nádherné,“ řekla v rozhovoru pro Vogue s tím, že se tehdy necítila sama sebou. „To bylo takové moje alter ego, říkám jí Belinda. Ona je prostě vyzývavá a sexy, ale já jsem v soukromí pravý opak,“ dodala modelka.

Hailey Bieber

Ani módní ikona Hailey Bieber není stoprocentně spokojená se svými volbami. Za svůj nejslabší look považuje šaty ve střihu vesty, které si oblékla v roce 2015 na projekci módního filmu Dior a já. Na šaty, které jsou symbolicky od značky Dior, zavzpomínala pro magazín Vogue: „Přišlo mi, že jsou to ty nejroztomilejší šaty na světě. Oblékla jsem si je, ale když jsem pak viděla fotky z akce, opravdu to vypadalo, jako bych přišla v krabici. Vypadala jsem jako dárek, bylo to hrozné,“ zhodnotila zpětně.

Sophie Turner

Že není luxusní značka zárukou dobrého outfitu, dokazuje herečka Sophie Turner, která v roce 2018 vyrazila na svatbu svých kolegů ze seriálu Hra o trůny, Kita Haringtona a Rose Leslie. Oblékla si červené šaty sakového střihu od značky Louis Vuitton a ve videu pro Elle prozradila, že toho bude navždy litovat. „Ach ne. Tohle je jeden z mých nejhorších outfitů. Byla jsem v módní nouzi. Měla jsem s sebou dvoje opravdu krásné šaty, ale dorazily mi až v den svatby a ani jedny mi nesedly,“ řekla herečka a dodala, že se další špatná rozhodnutí nabalovala jako sněhová koule. „Říkala jsem si, že když si vezmu sandálky na podpatku, bude mi vidět až moc velký kus nohou, takže jsem si obula tyhle kozačky. Byla to katastrofa,“ shrnuje Sophie Turner.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried zavzpomínala na moment před dvaceti lety, kdy šla na premiéru filmu Protivný sprostý holky. Šlo o její první velkou roli, kvůli které dokonce přerušila studium, a v módě tehdy chodit neuměla. „Za tyhle šaty jsem dala 600 dolarů (cca 14 000 Kč) a neměla jsem na taxíka domů. Ne, nedělám si srandu. Neměla jsem tehdy nikoho, kdo by se staral o můj mediální obraz, ani stylistu. Neznala jsem žádná módní pravidla, takže jsem si vzala bílou podprsenku a černé kalhotky,“ vyprávěla se smíchem herečka v show Jimmyho Kimmela. Budiž to výstrahou pro nás všechny.

Gwyneth Paltrow

Jednu módní chybu by chtěla napravit i herečka Gwyneth Paltrow, která si v roce 2002 oblékla na Oscary (tehdy už měla doma sošku za film Zamilovaný Shakespeare) gotické šaty od Alexandera McQueena. Ačkoli je dodnes považuje za geniální a na instagramu prozradila, že si je oblékla i její dcera Apple Martin, přiznala, že při celkovém stylingu nasekala několik chyb. „Měla jsem si pod ně vzít podprsenku, nechat si udělat ležérní, plážové vlny a ubrat na make-upu. Pak by to fungovalo tak, jak jsem chtěla – jako trocha punku na Oscarech,“ řekla herečka na své platformě Goop.

Julianne Moore

Ačkoli dnes patří mezi nejlépe oblékané herečky, na jeden svůj look nevzpomíná ráda. V roce 1998 byla Julianne Moore nominovaná na Zlatý glóbus za film Hříšné noci a na událost vyrazila, i když byla krátce po porodu svého prvního syna Caleba. O večeru se rozpovídala pro Vogue: „Bylo mu pouhých šest týdnů a já jsem samozřejmě nebyla na své obvyklé váze. Ty šaty byly velmi lesklé, saténové, a navíc měly hluboce vykrojený dekolt, což byla samozřejmě chyba, protože jsem kojila. Prsa se mi v průběhu noci nalévala a ani moje vlasy a make-up nevypadaly dobře. Bylo to prostě fiasko,“ vzpomíná herečka u fotek, na kterých je zřetelně vidět, že je ze šatů celá nesvá.

Načítám