Hlavní obsah

22 stylových šatů ze slev: Pořiďte si kousek i za méně než polovinu původní ceny

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

I když by si většina z nás přála léto ještě o chvíli prodloužit, jedna pozitivní věc se na jeho závěru přece jen najít dá. Ano, mluvíme o výprodejích, ve kterých teď najdete spoustu krásných šatů za polovinu (i méně) původní ceny.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Pokud jste ochotné uvolnit v šatníku místo pro nové šaty, využijte faktu, že právě vrcholí sezonní slevy, a porozhlédněte se po obchodech, ať už těch kamenných nebo samozřejmě i internetových, kde si snáze ověříte dostupné konfekční velikosti. Právě kvůli rychlosti, kterou jednotlivé velikosti ubývají, pak doporučujeme případný nákup neodkládat. Ve slevovém režimu platí „kupte teď, nebo litujte později“.

Zvolte účinnou módní strategii

Ačkoli je příjemné natrefit na šaty za pár korun, nenechte se ovlivňovat jen samotnou cenou a při výběru nového kousku buďte stejně náročné jako jindy. Slevovou disciplínu rozhodně nemusíte pojímat jen jako hon za co nejlevnějším kouskem, ale zkuste naopak rozšířit portfolio obchodů, do kterých se vydáte (ať už fyzicky nebo virtuálně). Dost možná dosáhnete i na kousky, které obvykle překračují váš rozpočet.

Před samotným nákupem si nicméně vždy prostudujte složení daného materiálu a ujistěte se, že vám velikost opravdu sedí – ačkoli většina řetězců obvykle nabízí možnost vrácení zboží bez udání důvodu, v případě slevového zboží už tento benefit platit nemusí.

22 stylových šatů ze slev

Ve slevách můžete ulovit šaty, které se budou dát nosit během celého roku, největší část sortimentu je ale samozřejmě typicky letní. Pokud jste se nicméně zamilovaly do květovaných šatů na ramínka a jste si jisté tím, že se vám budou hodit a líbit i napřesrok, klidně si je pořiďte. Párkrát si je ještě vzít stihnete a příští rok budete mít o módní variantu navíc.

Načítám