Hlavní obsah

Plus size úlovky ze slev: Tyhle šaty, sukně a topy najdete i ve větších konfekčních velikostech

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

I v plus size kolekcích objevíte spoustu krásných kousků, které jsou momentálně ve slevách. Milujete výhodné nákupy? Projděte si náš módní výběr, v němž najdete šaty, sukně i topy za snížené ceny. A co je ještě lepší, všechny lichotí křivkám.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Sezonní slevy jsou na svém vrcholu. Kolekce na jaro/léto jsou momentálně ve výprodejích a v nejbližších dnech až týdnech je nahradí nové podzimní kolekce. A jakkoli je představa módních novinek lákavá, pěkných pár měsíců se budou prodávat za plné ceny. Pokud se proto nemůžete zbavit pocitu, že by váš šatník potřeboval vzpruhu, zkuste si nejprve projít sekce slev.

Online nákupy jsou jednodušší

Zatímco minulý týden jsme pro vás ve slevách hledali stylové šatykabelky, dnešní tipy cílí na kousky, které jsou dostupné i ve větších velikostech. Pokud se přitom chcete vyhnout scénáři, kdy uvidíte krásné šaty, ale už je nenajdete v konfekční velikosti, již potřebujete, dejte přednost online nákupům, u kterých se dají potřebná čísla rovnou vyfiltrovat a nepadnoucí kousky můžete jednoduše vrátit. Držte se přitom osvědčených e-shopů, u nichž víte, že si nebudou účtovat zpáteční poštovné – při prvním nákupu si vždy prostudujte podmínky daného prodejce.

Co si ve slevách pořídit?

Protože jde o zbývající kousky z jarního a letního sortimentu, největším lákadlem se samozřejmě stanou šaty všeho druhu. Pokud hledáte kousek, který byste mohly ještě pěkných pár týdnů nosit, zaměřte se na košilovou klasiku, džínovou variantu nebo třeba šaty s rukávem, které se správnými parťáky unosíte i na podzim.

Využít můžete také řadu sukní, a to včetně ryze letních, romantických modelů. Právě ty se totiž skvěle kombinují s kontrastními kousky, jako jsou tenké roláky, objemné svetry nebo kožené bundy. Samostatnou kategorií jsou pak samozřejmě topy a halenky, které vám poslouží 365 dní v roce.

Zakazovat si ale nemusíte ani čistě letní kousky. Ačkoli je budete muset v příštích týdnech odložit, užijete si je zase příští rok. Ostražité byste měly být jen u čistě trendových kousků, u kterých nemáte jistotu, že vás budou napřesrok bavit.

Načítám