Hlavní obsah

Nemáte co na sebe? Inspirujte se v ulicích Paříže a hned budete vědět, co si zítra obléct

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Paříž žije módou ještě víc než kdykoli jindy – fashion week je totiž v plném proudu a je načase se podívat, kdo z celebrit, blogerek i neznámých tváří zazářil v ulicích díky svým neotřelým módním kombinacím. Je opravdu na co se dívat!

Článek

Módní nadšenci se právě nacházejí na jediném místě – v Paříži. Vrcholí tam totiž týden módy, který předkládá nejnovější inspiraci na sezonu jaro/léto 2025. Ze street stylu však můžete čerpat inspiraci na podzim, který se již pevně chopil slova.

Jaká jsou nejdůležitější poselství z ulic Paříže, co se módní inspirace týče?

  • Trenčkot musí být dlouhý.
  • Obětujte pohodlí podpatkům.
  • Bordó doplněk vám nesmí chybět.

Také nás nepřestává bavit černo-bílá kombinace, která letěla už v létě. Pokud si toužíte pořídit nové boty, sáhněte po kozačkách v koňakové barvě, ideálně aby byly okolo lýtka trochu volnější.

Nejlepší momenty z ulic během PFW

V hledáčku fotografů se také často objevovala světle šedá barva – jak na kabátech, který oblékla třeba herečka Kelly Rutherford, známá ze seriálu Gossip Girl, nebo v podobě celého outfitu, jak můžete vidět u modelky Adriany Lima. Tu v Paříži čekal velký comeback po posledním těhotenství – celkově si ale dala přestávku od přehlídkového mola na šest let.

Herečka Natalie Portman zase dokazuje, že padnoucí „malé černé“ a kožený křivák nikdy nevyjdou z módy. Stejně tak ale můžete k elegantním šatům obléct oversized koženou bundu, která jako by vypadla z devadesátých let. A modelka Emily Ratajkowski měla kromě stylového a snadno nositelného outfitu navíc ten nejroztomilejší doprovod. Přesvědčte se ve fotogalerii a načerpejte módní inspiraci:

Načítám