Hlavní obsah

25 nejstylovějších kabelek ze slev. Pořiďte si vysněný kousek a ušetřete stovky až tisíce korun

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Pohráváte si s myšlenkou, že byste si pořídily další kabelku? Nečekejte na nové kolekce, které do obchodů brzy vplují s plnými cenami, a zkuste si nejprve projít sezonní slevy. Ušetřit můžete stovky, ale v případě dražších kožených modelů i tisíce korun.

Článek

Do hledání cenově výhodné kabelky se mohou pustit i ty z vás, které obvykle výprodeje ignorují. V tomto případě totiž odpadá pátrání po té správné velikosti (která je častokrát jako na potvoru vyprodaná) a bát se nemusíte ani toho, že by vám kabelka neseděla nebo vás třeba tlačila.

Víte, za co utrácíte?

Kabelky jsou zkrátka příjemně bezproblémové a jediné, co byste měly před jejich nákupem zkontrolovat, je kvalita jejich zpracování a složení materiálu. A dvojnásob to samozřejmě platí u kabelek s čtyřmístnou částkou. Není totiž pravidlem, že by byly dražší kabelky automaticky kožené, a vy byste měly vědět, jestli své peníze připlácíte za materiál nebo „jen“ za značku a design (ačkoli ani na tom samozřejmě není nic špatného, je-li to vaše volba).

Mimochodem právě na kožených kabelkách jsou úspory vidět nejvíce – výprodejová cena je častokrát na polovině té původní, což může představovat několik ušetřených tisícovek.

Spočítejte si cost per wear

Do našeho módního výběru jsme zamíchali obojí – kožené kabelky, které představují o trochu větší investici, ale i ty z řetězců, jež vám udělají radost za pár stovek korun. Pokud si pokládáte otázku, jak moc do kabelky investovat, doporučujeme se zamyslet nad frekvencí jejího nošení. Pakliže si to můžete finančně dovolit, připlaťte si za kabelku, kterou budete nosit několikrát týdně – možná budete překvapené, že vám u takového dražšího kousku vyjde podobný index cost pear wear (částka za jedno nošení) jako u levné kabelky, již do ruky vezmete jen příležitostně. Kvalitní kůže má samozřejmě úplně jinou životnost než syntetika, a upřímně, ve většině případů také lépe vypadá.

25 stylových kabelek ze slev

Pokud vás láká představa nové kabelky, projděte si módní tipy, které jsme pro vás poskládali. V případě, že se zamilujete na první pohled, pak s nákupem neotálejte. Sezonní výprodeje se blíží ke konci a jde o poslední kousky na skladech. Která kabelka vám padne do oka? Asymetrická crossbody za sto padesát korun, výrazná oranžová kabelka, která je zlevněná ze tří tisíc na polovinu nebo flitrovaná baguette jako z šatníku Carrie, se kterou budete moct obrážet večírky i v zimě?

Načítám