Hlavní obsah

22 stylových kabelek (nejen) do práce. Jsou praktické, elegantní a hodí se téměř ke všemu

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Po etapě shánění školních aktovek a batohů nastal moment, kdy se můžete konečně zaměřit na sebe. Máte po ruce tašku, tedy kabelku, která by pojala všechno potřebné a zároveň by dobře vypadala? Pokud vrtíte hlavou, prohlédněte si ve fotogalerii módní výběr s 22 modely. Jsou stylové, praktické a můžete je hrdě nosit i do práce.

Článek

S roztomilými prázdninovými košíčky a malými cross body kabelkami, kam jste schovaly jen peněženku, telefon a lesk na rty, se na chvíli rozloučíme. Září se nese ve znamení plných návratů do práce a vám se do ruky bude hodit objemnější kabelka, která pojme vše nezbytné, a budete ji moci nosit od pondělí do pátku.

Jak vybrat kabelku do práce

Jak by měla vypadat kabelka do všedního pracovního týdne? Ideální jsou stylově i barevně střízlivější modely, které se budou hodit k většině vašich outfitů, a vy tak nebudete muset dnes a denně přehazovat věci z jedné tašky do druhé. To samozřejmě neznamená, že byste nemohly své aktuální oblečení doplnit příhodnější kabelkou, když ale budete mít jeden nebo dva základní modely, které se hodí téměř ke všemu, usnadníte si rána.

Nejste zvyklé fungovat s málem? Pak dejte přednost prostorným kabelkám, kam pohodlně vměstnáte diář, pár kosmetických nezbytností a případně i malou svačinu. Středně velké kabelky pak budou nejspíš stačit ženám, které se do práce dopravují autem, a nemusejí tak všechno vměstnat do jediné tašky anebo s sebou nepotřebují nosit tolik věcí.

Kvalita víc vydrží

Je-li to ve vašich finančních možnostech, dejte přednost kabelce z pravé kůže. Kůže vydrží pravidelnou zátěž a u kousků, které nosíte častěji, se vyšší investice vyplatí. Navíc se materiál i jeho zpracování pozitivně promítnou přímo do konečného vzhledu modelu, což je další důvod, proč se vyplatí upřednostnit kvalitu před kvantitou. 5 tipů, jak správně pečovat o koženou kabelku>>>

22 stylových kabelek (nejen) do práce

Co se týče samotného designu, kromě klasických obdélníkových tvarů se nosí i měkčí kabelky a také půlměsícové, které ovšem bývají spíše ve středních velikostech. Nejvíce věcí pojmou shoppery, ty ale zpravidla nemají žádné vnitřní uspořádání a limitované jsou i jejich možnosti uzavření. V takovém případě se hodí pořídit si do kabelky praktický organizér.

Načítám