Hlavní obsah

Simona Krainová bez vína i večerního vyjídání lednice. V cirkusové módní show jí sekundovala Kuchařová

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Značka Poner do svého šapitó přilákala spoustu českých hvězd. Na Letenské pláni včera uspořádala módní show, na které se jako principálky ukázaly modelky Simona Krainová, Taťána Kuchařová ale i nová Miss World Krystyna Pyszková. A známé tváře zasedly i v hledišti.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Poner slaví deset let své existence a právě toto jubileum bylo důvodem k uspořádání velké módní show. Za značkou, kterou na červený koberec pravidelně oblékají české hvězdy (zejména modelky a missky), stojí sourozenci Jakub a Nikola Ponerovi, a ačkoli ani jeden z nich nemá vystudovanou oděvní školu, s postupem let se jim podařilo vybudovat ateliér, který je známý svou láskou k ručnímu zdobení. Jejich šaty častokrát pokrývají výšivky, krajky, korálky a kamínky, což je předurčuje k nošení na nejrůznější společenské události.

Simona Krainová se svědomitě připravovala

Mezi hlavní hvězdy módní show patřila modelka Simona Krainová, která to, že se vrací na přehlídková mola, avizovala už minulý týden na svém Instagramu. A ačkoli je ve skvělé kondici, rozhodla se ji ještě vypilovat – nasadila si přísný tréninkový plán a vzdala se svého oblíbeného vína i večerního vyjídání lednice. „Je mi jasné, že věk ostatních modelek, co budou všude kolem mě, už nedoběhnu, ale snažím se k tomu přistupovat jako profesionál,“ napsala Simona Krainová s tím, že ráda posouvá své limity.

Módní show plná hvězd

V roli modelky se na cirkusové show objevila i Taťána Kuchařová, naše historicky první Miss World, která zvítězila v roce 2006, a stejně tak i její následovnice Krystyna Pyszková, které se tentýž titul povedlo coby druhé Češce ukořistit letos v březnu. Od maminkovských povinností si pak udělala přestávku modelka Nikol Švantnerová, Česká Miss roku 2015, která před rokem porodila dceru Miu.

Do šapitó dorazila i herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová, která je dlouholetou klientkou značky Poner, podobně jako modelka Veronika Kopřivová nebo Andrea Verešová. Show se zúčastnily i holky z kapely Holki, moderátorka Eva Perkausová, herečka Jana Bernášková nebo influencerky Dominika Myslivcová a Nela Slováková. Jaké oblečení si na přehlídku zvolily, můžete zhodnotit ve fotogalerii.

Načítám