Hlavní obsah

Beauty objevy: Co nás zaujalo v redakci? Olej na rty a ultra hydratační sprchový gel pro hebkou pokožku

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Jaké kosmetické novinky by vám neměly uniknout? Zbystřete, pokud hledáte nový olej na rty, řasenku pro zkrocení obočí, sérum proti nedokonalostem pleti nebo příjemný odličovací gel. Otestováno na vlastní kůži!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Naše kosmetická redaktorka pro vás pravidelně vybírá 5 top výrobků, které ji za poslední dobu zaujaly, a to z levnější i dražší kategorie. Tentokrát vyzkoušela olej na rty, který se perfektně hodí na letní dny, sprchový gel pro hebkou pokožku, nebo vosk na obočí, jenž ho přirozeně zvýrazní a zkrotí.

Vosk na obočí

Foto: Shutterstock.com

Vosk na obočí Precisely, My Brow Wax, Benefit Cosmetics, 780 Kč, prodává SephoraFoto: Shutterstock.com

V poslední době jsem si oblíbila obočí jen pročísnout gelem a jít - vybarvování tužkou je po ránu moc zdlouhavé. Mezi novinkami od značky Benefit Cosmetics najdete zabarvený a fixační vosk na obočí. Obočí krásně vytvaruje a dodá mu barvu tak akorát. Pokud máte světle hnědé vlasy jako já, doporučuju neutrální odstín 3.5. Při nanášení provádějte jemné tahy směrem nahoru a ven a na kartáček příliš netlačte - barvu byste si pak až moc obtiskly na kůži.

Letní olej na rty

Foto: Shutterstock.com

Olej na rty Dermacol Imperial Rose, 199 Kč, odstín 02Foto: Shutterstock.com

Hybrid mezi balzámem a leskem? To je olej na rty. Najdete ho například v nabídce Dermacolu. Jeho výhodou je, že o rty pečuje, dodá jim lesk, ale nemusíte očekávat lepivý finiš. Odstín 02 je ve skutečnosti více do korálova a vypadá perfektně! Barva je poloprůhledná, proto bych se nebála ani nejtmavšího červeného odstínu - o to víc, pokud jste tmavší typ. Plusem je krásná růžová vůně. Olej se stal nepostradatelným členem mé kosmetické výbavy do kabelky.

Ultra hydratační tělový gel

Foto: Shutterstock.com

Sprchový gel Dove Advanced Care, 119,90 Kč (225 ml)Foto: Shutterstock.com

Možná sprchovému gelu nevěnujete skoro žádnou pozornost a jediným měřítkem je pro vás líbivá vůně. Měla jsem to stejně, ale protože řeším pupínky na zádech a ve výstřihu, začala jsem se o tělová mýdla víc zajímat.

Značka Dove je známá tím, že dává důraz především na hydrataci, ať už jde o antiperspiranty nebo sprchová mýdla. A nyní ještě víc, nová řada sprchových gelů Advanced Care totiž slibuje efekt „tělového mléka ze sprchy“. Na první dobrou vám to ani tak nepřijde, kromě toho, že má gel krémovou texturu. Když ho ale používáte déle, všimnete si, že máte pokožku tak nějak celkově jemnější - jako byste používali pořád peeling!

Odličovací gel

Foto: Shutterstock.com

Micelární odličovací gel Simpl Therapy, 500 Kč (180 ml)Foto: Shutterstock.com

Gely na odlíčení jsou mé oblíbené a používám je nejčastěji. Posledním novým přírůstkem je micelární gel od Simpl Therapy. Stačí jedna pumpička na celý obličej - nanesu gel do dlaní, napěním a aplikuju na vlhkou pokožku. Používám ho ráno i večer, ale jako druhý krok - nejdřív sundám líčidla pomocí odličovacího másla nebo micelární vody. Gel pokožku zanechá hebkou a bez vysušeného pocitu a v mé skincare rutině si našel právoplatné místo.

Sérum proti nedokonalostem

Foto: Shutterstock.com

Sérum proti pigmentovým skvrnám po akné Nivea Cellular Luminous 630Foto: Shutterstock.com

Nemáte problémy s pigmentovými skvrnami, tak by vás nenapadlo koupit sérum na ně zaměřené? Někdy je ale doporučení odbornice na míru tím nejlepším řešením. Mám totiž sem tam jizvičky po pupínkách, především na bradě, a ty rády pigmentují. Sérum používám tedy lokálně, na bradu, okolo nosu a občas na čelo nebo přímo na pupínek.

Obsahuje kyselinu salicylovou, hyaluronovou, výtažek ze zeleného čaje a patentovanou látku, která zesvětluje pigmentové skvrny. Ty pomalu, ale jistě mizí, a co víc, přijde mi, že sérum pupínkům i předchází a pokožka je na bradě celkově čistější.

Načítám