Hlavní obsah

Rtěnka na puse, očích i tvářích. Jak používat jeden produkt jako základ celého líčení

Jemné denní líčení, které zabere pár minut? Na celý obličej stačí jedna rtěnka! Pokud vlastníte krémovou variantu v lichotivém odstínu, použijte ji místo stínů i tvářenky. Získáte vkusný monochromatický make-up, ušetříte za dekorativní kosmetiku a navíc to svede každý.

Článek

Krémové tvářenky jsou velký hit. Ale nemusíte hned kupovat nový produkt, docela dobře vám postačí krémová rtěnka. A protože vždycky vypadá pěkně, když je líčení sladěné, nebojte se barvu nanést nejen na rty a tváře, ale také místo stínů.

Další možnost je pořídit si krémové multilíčidlo, které se používá úplně stejně. Přitom se hodí mít hustý tvrdší štětec s hodně štětinami – barva se s ním bude dobře zapracovávat do pleti.

Jak použít rtěnku jako multilíčidlo

Zásadní je barevný krémový produkt, v našem případě rtěnku, aplikovat vždy na krémový podklad! Na obličej naneste denní krém a hydratační make-up nebo pouze krém, chcete-li. Pudr použijte pak jen na zafixování T-zóny, tedy čela, nosu a brady. Podívejte se na video s vizážistkou Soňou Šajdákovou, kde vám ukážeme, jak s krémovými produkty správně zacházet.

Načítám