Hlavní obsah
5,0
(2)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Kedlubna se často používá místo zelí, zkuste z ní udělat salát s křenem, chutná opravdu skvěle.

10 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks kedlubny
  • 4 lžíce křenu
  • 1 ks kyselých okurek
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 1 lžička cukru
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 špetka mletého kmínu
Článek

Postup

01.

Oloupané kedlubny nastrouhejte na hrubém struhadle a v míse promíchejte se špetkou kmínu,  jemně nastrouhaným křenem a okurkou. Zakapejte olejem a dochuťte octem, cukrem a solí.

Související témata:

Načítám